Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Lenka - Heart Skips a Beat

2011.02.17. 16:29 engyus

Lenka neve főként a The Show című dal miatt lehet ismerős számotokra. De lehet, hogy épp a Trouble Is A Friend c. felvételét hallottátok már. Utóbbi egy időben igen gyakran csendült fel a hazai rádiókban. Mégis, Lenka eddigi legnagyobb slágere a The Show volt, amit én megmondom őszintén, egy bevásárlóközpontban hallottam először és utoljára. De valószínűleg a klip azért fel-felbukkant a zenecsatornákon is.

Az ausztrál énekesnő neve ezzel együtt nem annyira ismert. Nem igazán tartozik a zeneipar legnagyobb sztárjai közé, viszont valami különleges mégis akad a dalaiban. Zeneszeretetét és tehetség valószínűleg csehszlovák származású édesapjától örökölte, aki jazz zenészként kereste kenyerét. Lenka már fiatalon megismerkedett a zenével és az énekléssel, eleinte mégis a színészettel próbálkozott, de aztán hamar átpártolt a zenéhez.

Kezdetben egy bandában zenélt, majd szólókarrierbe kezdett és 2008-ban megjelentette debütáló albumát Lenka címen, melynek legismertebb dala a már említett The Show lett. Aki nem ismerné, lentebb megtekintheti ezt a klipet is.

Valamint Lenka frissen debütáló legújabb zenei videóját is, ami a Heart Skips a Beat címet viseli. Az új dal az énekesnő április 19-én megjelenő, Two c. albumának harmadik kislemezeként fog megjelenni. Meglepően nem készült videó az első két single-hez. Illetve a novemberi, Roll With The Punches című dalhoz készült, de az maximum egy sima lyrics videónak megy el. A második kislemezként piacra kerülő Everything at Once c. dal pedig csak digitális formában jelent meg. Az újdonság egy tipikus Lenka-felvétel, a megszokott kellemes, nyugtató hangzásvilággal. Bár ez a dal zeneileg már egy kicsit modernebb az eddigiekhez képest.

1 komment

Címkék: zene music lenka napi music slágergyanús engyus lenka two lenka the show heart skips a beat lenka heart skips a beat lenka heart skips a beat new song 2011 lenka heart skips a beat official music video

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr782668330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AnChoR 2011.03.14. 18:47:40

szép is, jó is :)
süti beállítások módosítása