Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

X Factor # 13. - A legrövidebb elemzés, Mega nélkül

2010.11.18. 22:35 engyus

Elöljáróban annyit, hogy a videós problémák semmit sem változtak a múlt hét óta. Így a magyar X Faktor klipjei elég képlékenyek továbbra is. A brit műsor legjobbjainak előadását viszont továbbra is élvezhetitek. A Megasztár ismét kimarad a héten nálam, időhiány miatt.

Az angolok kedvenc showja ezúttal nem nyújtott akkora élményt. A múlt héten Elton John est volt, így csak régi Elton-dalokat hallhattunk. Nem mondom, vannak jó dalai, de egy egész showt erre építeni… Jó, persze a britek természetesen másként gondolkodnak honfitársukról. Szóval így alakult a legutóbbi show, ahol szerintem ismét Cher Lloyd tért vissza a képzeletbeli első helyre. De nagy versenyben van Rebecca Fergusonnal és Matt Cardle-lel. Cher a Sorry Seems To Be és a Mocking Bird című dalok együttesével készült. A zsűri reakciójából is úgy tűnt aznap ő vitte a pálmát. Rebecca szintén briliáns volt, Matt is, de múltkor olyan magasra tetet a mércét, hogy azt nehéz túlszárnyalni. A többiek között annyira nem volt nagy különbség, bár Wagner bácsi eléggé gyenge volt, mint mindig. Aztán megint a szokásos menet következett. Tényleg szokásos, mert a sztárelőadók után megint Katie Waissel maradt a színpadon a párbaj előtt. Vetélytársa ezúttal az elég rapszodikusan teljesítő Aiden Grimshaw volt. Aidennek voltak nagyon jó, és kevésbé jó pillanatai. Így volt ez a párbajban is. Katie lemosta, nem gyengén. És lehet szeretni, vagy nem szeretni a csajt, de ezúttal klasszisokkal jobb volt! Így hosszas zsűri huzavona után nyílt a boríték, amiben az állt, Aidennek kell hazamennie! Mi lesz még itt… Lassan érik a Katie, Wagner párbaj! :)

A hétvégi magyar X Faktort sajnos csak utólag tudtam megnézni darabokban, ezért az elemzés nem lesz valami részletes. Szombat este toplistás dalokkal rukkoltak elő a még versenyben lévő döntősök. Elsőként Takács Nikolas robbant be egy Jamiroquai dallal. Szerintem hozta a szokásos formáját, de semmi újat nem mutatott. De nem mondom, hogy rossz volt. Janicsák Veca is azt nyújtotta, amit tőle megszokhattunk. Ezúttal egy gyönyörű Piramis-slágerrel kápráztatott el mindenkit. Shodeinde Dorka és Vastag Tamás talán most teljesített legjobban az eddigi döntők során. Vastag Csaba viszont kissé unalmasan lépett színpadra, számomra egyáltalán nem volt élvezhető Tom Jones bombaslágere. Wolf Kati talán kissé bizonytalan volt, mégis remekül sikerült az előadás. Nálam az este két leggyengébb produkciója a Non Stop és Király L. Norbi előadása volt. Nem is akarom tovább részletezni, gyenge volt és kész. Félig meddig igazam is volt, hiszen a Non Stop került a párbajba, de ellenfelük meglepetésre, a nagy kedvenc, Takács Nikolas lett. És ahogyan az várható is volt, lazán leénekelte a vicces és tehetséges de ide már kevésnek bizonyuló formációt. Így egyöntetű zsűri szavaztok után az utolsó döntős csapat is elhagyta az X Faktort. Malek Miklósnak így már nem kell mentorálnia senkit, hiszen mindhárom versenyzője kisesett.

Szólj hozzá!

Címkék: zene megasztár music x factor x faktor napi music slágergyanús engyus

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr592458243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása