Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Rihanna ft. Drake - What's My Name?

2010.11.13. 12:15 engyus

Úgy néz ki, nem hagynak érvényesülni az újdonságok! De nem baj, én örülök neki, remélem Ti is. Rihanna az éjszaka folyamán hozta nyilvánosságra legújabb klipjét. Persze azt sem szabad elfelejteni, hogy hivatalosan tegnap került a lemezboltok polcaira Rihanna legújabb albuma, a Loud.

Az énekesnő ötödik albumának bemutatkozó kislemeze mára már igazi kedvenccé vált. A szeptemberben bemutatott Only Girl (In The World) c. felvétel, még most is a letöltési és slágerlisták élmezőnyében tanyázik. Október 29-én pedig megjelent a Loud második kislemeze, What’s My Name? címen. Rihanna mostanság egyre többször készít duetteket. Gondoljunk itt például a David Guetta nevével fémjelzett, Who’s That Chick c. dalra, vagy az Eminemmel közösen készített megaslágerre, a Love The Way You Lie-ra.

A What’s My Name? című felvétel a kanadai rapper, Drake közreműködésével jött létre. Az újdonság jóval nyugodtabb, lassabb tempójú dal lett, mint az énekesnő előző két dala. Ezzel együtt ez is hamar a rajongók kedvence lett, ugyanis a Billboard Magazin Hot100-as listájának jelenlegi első helyezettjéről beszélünk. A dal zenei videóját szeptember 26-án forgatták le New Yorkban, a Philip Andelman rendező vezetésével. De vannak a videónak olyan részletei is, amit egy nappal később sikerült csak rögzíteni a kanadai előadóval. A kisfilm ma éjjel debütált Rihanna hivatalos You Tube csatornáján.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music rihanna napi music slágergyanús engyus rihanna loud rihanna drake whats my name? rihanna drake whats my name rihanna drake whats my name official music video

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr182446076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása