Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

The Pretty Reckless - Make Me Wanna Die

2010.05.27. 22:54 engyus

A közeljövő egyik legsikeresebb rockbandája lehet a The Pretty Reckless nevet viselő formáció. Nem ismerős még a nevük? Nem meglepő, ugyanis a zenekar csak a tavalyi évben alakult.

A The Pretty Reckless nevű alternatív rockegyüttes 2009-ben alakult meg New Yorkban, a mindössze 16 esztendős Taylor Michel Momsen vezényletével. Taylor sokoldalú személyiség, ezt jól tükrözi az is, hogy a zenén kívül, modellkedéssel és színészettel is foglalkozik. Főleg a Gossip Girl című amerikai sorozatból lehet ismerős, ahol Jenny Humphrey szerepében láthatjuk. Az együttes eredetileg a „The Reckless” néven futott volna, de végül is maradtak jelenlegi változatnál. Bemutatkozásuk a The Veronicas együttes, 2009-es észak-amerikai turnéján történt. 2009. december 30-án kiadták első bemutatkozó dalukat, ami a Make Me Wanna Die címet kapta. A felvétel kezdetben ingyen letölthető volt az együttes kiadójának oldalán. A dal olyannyira jól sikerült, hogy az idén tavasszal bemutatott Kick-Ass című mozifilm hivatalos zenei albumára is felkerült.

Május 13-án hivatalos kislemezként is kiadták a Make Me Wanna Die c. dalukat, amihez az együttes elkészítette első videoklipjét. A hétvégén a brit slágerlistán is bemutatkozott az új sláger. Elsőre a 16. helyet sikerült megszerezniük. Már a debütáló stúdióalbum is készülőben van, a tervek szerint augusztusra várható. Most pedig tekintsétek meg, a Make Me Wanna Die zenei videóját!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus the pretty reckless make me wanna die the pretty reckless make me wanna die

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr952036824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása