Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Justin Timberlake ft. Jay Z - Suit & Tie

2013.02.17. 22:13 engyus

Suit_&_Tie.pngEddig egyszer sem szerepelt még az oldalon Justin Timberlake-ről szóló cikk. Persze nem azért, mert valami gondom volna az amerikai énekessel. Egészen pontosan arról van szó, hogy a blog fennállása óta Justin Timberlake nem jelentetett meg új lemezt és új dalokat. Legutolsó albuma még 2006-ban került piacra, azóta azonban egy időre felhagyott a zenéléssel az egykori N'Sync együttes oszlopos tagja. Hét év után most viszont, sokak nagy örömére új Timberlake stúdióalbum készül. A zenekedvelők a közelmúltban Suit & Tie címen ismerhették meg az énekes legújabb slágerét. Nem meglepő hogy rövid idő alatt, nagy sláger lett a dalból. De vajon tényleg ennyire jó?

Igaz hogy még sosem írtam az úriemberről, de van aki még sosem hallott róla? Na ugye! Justin Timberlake személyét azt hiszem senkinek sem kell bemutatni. Karriere a 90-es években kezdett el felfelé ívelni, az akkoriban igen népszerű N'Sync nevű zenekarral. A fiúbanda 1996 és 2002 között sikert-sikerre halmozott. A közkedvelt slágerdalokon kívül nemzetközileg is elismertté váltak. Felléptek az Oscar-gálán, az 1996-os Olimpián és a Super Bowl-on is. De egyszer, mint minden jónak, ennek a sikertörténetnek is vége szakadt. Ezt követően Justin (nem a Bieber!) egyedül próbált helytállni a zeneiparban. És milyen jól tette!

2002-ben debütálhatott első szólóalbuma Justified címen. A korong legjobb és legismertebb dala a Cry Me a River (ez pedig nem a Bublé!) c. sláger volt. Ezt követte négy évvel később a Future Sex/Love Sounds c. album, ami még elődje népszerűségét is megdöntötte. A Sexy Back, My Love és a What Goes Around... Comes Around c. dalok óriási slágerek lettek. Már ekkor feltűnt, hogy Timberlake szereti egy kicsit túldramatizálni zenei videóit. Klipjeiben próbálta megcsillogtatni színészi kvalitásait is, aminek aztán az lett a vége, hogy 2008-tól inkább filmes pályafutására koncentrált. Több nagysikerű filmben láthattuk, amiket itt most nem sorolok fel. Akit érdekel itt megnézheti melyek ezek!

2013. Január 14-én pedig hosszú idő után először, új Timberlake dal került kiadásra. A rajongók mondhatni egyből rácuppantak a Jay-Z közreműködésével készült Suit & Tie c. nyakkendős újdonságra. Egészen rövid idő alatt a letöltési listák és a toplisták élmezőnyébe kúszott a felvétel. Itt vetődik fel a kérdés, hogy tényleg ennyire jó, vagy csak a "nagy visszatérő" titulus miatt kapott ekkora publicitást és népszerűséget? Első és többszöri hallgatás után is azt mondom, hogy nem ez mindenidők legjobb Timberlake slágere. Ez egy jól összerakott, szokásos dallamokból és elemekből felépített r&b dal, ami az énekes reaktivizálódása (van egyáltalán ilyen szó?) miatt szerepel ilyen jól. Hosszú dal, hosszú klippel, de már megszoktuk. Kissé szürreális, ám de mégsem annyira elképzelhetetlen világot tár elénk a fekete-fehérben elkészített videó, melyben Jay-Z is feltűnik. Az új dal a hét eleji Grammy átadón is felcsendült, remekül felvezetve ezzel a március 15-re várható, The 20/20 Experience c. szólóalbumot, ami a harmadik lesz az előadó pályafutása során. Reméltem hogy lesz ettől jobb is a jó öreg Timberlake! Megnyugodhatunk, lesz! Időközben második dala is napvilágot látott Mirrors címen, amiről majd egy másik alkalommal írok.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music justin timberlake klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek justin timberlake ft jay z suit tie justin timberlaket jay z suit tie official music video justin timberlake suit tie klippremier justin timberlake suit tie justin timberlake suit tie videoklip justin timberlake suit tie jay z klip justin timberlake suit tie music video suit and tie

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr85080737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása