Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Rihanna ft. Mikky Ekko - Stay

2013.02.12. 23:25 engyus

Rihanna-In-A-Bathtub-For-Her-Song-‘Stay’.jpgÉs már megint Rihanna! A barbadosi énekesnő ismételten a középpontba került. Ezúttal nem füvezett, nem posztolt botrányos fotókat és nem is Chris Brownnal kalandozott. Most éppen új klippel jelentkezett, ami a vártnál jóval visszafogottabbra sikerült. Szerencsére! Bár valószínűleg így sikerült megtalálni a visszafogottság azon kiskapuját, amivel még több látogatót csalhat hivatalos You Tube csatornájára. A videó Rihanna legújabb kislemezdalához, a Stay c. felvételhez készült. Gondolom a fanatikus rajongók már lélegzetvisszafojtva várták. Hát most itt van!

Először is ki a fene az a Mikky Ekko? Roppant hangzatos és dallamos neve egyáltalán nem mondott semmit addig a pillanatig, míg Rihanna aktuális albuma meg nem jelent. Nos a mélyen tisztelt úriember egy amerikai énekes és dalszövegíró illetve zenei producer egy személyben. Nem hallottál még róla? Ne aggódj, én sem! Bizonyára egy olyan zenei jelenség, amelyből még több tízezer rohangál nem csak a tengernyúlon, hanem világszerte is. De hogy Rihanna hogy talál rá, rejtély. Tény hogy Justin Parker mellett, Mikky Ekko volt a Stay másik dalszövegírója. De mint látjuk az éneklésből is kivette a részét, hiszen az Unapologetic c. albumon is helyet kapott az énekesnővel közös munkájuk.

Rihanna hetedik nagylemeze tavaly novemberben jelent meg. Az első kislemez a mindenféle elektronikus hatástól mentes, lassú és fülbemászó Diamonds c. dal volt, ami szeptember 27-én került be a zenei körforgásba. Viszonylag hosszabb kihagyás után kerülhetett sor a második single, a Stay c. dal megjelentetésére. Január 7-én mutatkozhatott be kislemezként, ám élő előadásban már több helyen felcsendült ezt megelőzően is. A lassú és érzelmes r&b ballada egyszerű zongoraszólamra épül. Semmi ciráda, semmi speckó csavar nincs benne. Abszolút csupasz és natúr az egész felvétel, teljesen olyan, mint Rihanna a dal klipjében. Ugyanis a 24 éves popdíva ezúttal ruha nélkül szerepel legfrissebb zenei videójában. Azért azokat, akiknek most felcsillant a szeme, el kell szomorítsam! Nem, nem fogtok semmi újat látni! A rendező és az operatőr gondosan ügyelt minden apró részletre a cenzúrázott megjelenés érdekében.

Szóval egy kád víz, Rihanna és néha előkerülő Mikky Ekko. Olyan egyszerű az egész! Nem lehetne több ilyet alkotni? Mármint nem pucér klipet, hanem ilyen őszinte és konkrét zenét, hozzá kapcsolódó normális kisfilmmel. Nem kell ide elektronikus csörömpölés, sem a szövegkiemelő filcek árnyalataival megegyező hajszín és ruhaköltemény. Nem kell szexuális utalásokkal teleszőtt dalszöveg és kivillanó dekoltázs sem! Elég egy ilyen dal, ami egyébként egészen szép és szerethető lett. De most kivételesen a nyugodt és sejtelmes hangulatú klip is remekül passzol a slágergyanús szerzeményhez. Persze azért a "meztelenséggel" ismét egy kis turpisságot vélek felfedezni marketing vonalon. Bizonyosan több kattintást fog ez eredményezni, mintha Rihanna sífelszerelésben ülne a kád szélén. Egyébként a Stay, a tegnapi Grammy-gálán is elhangzott élőben, és nem véletlen, hogy a videó pedig ma debütálhatott. Két fajta klip is létezik. Az egyikben csak Rihanna búsul a kádban könnyeivel küszködve. A másikban pedig Mikky Ekko is feltűnik egy másik kád szélén. Ki-ki maga döntse el melyik verzió a jobb!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music rihanna klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek rihanna ft mikky ekko stay rihanna ft mikky ekko stay official music video rihanna ft mikky ekko stay klippremier rihanna ft mikky ekko stay új klip rihanna stay video új klip rihanna stay

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr775076795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása