Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

Avril Lavigne - How You Remind Me

2013.01.13. 22:33 engyus

avril-lavigne-how-you-remind-me.jpgAvril Lavigne néha felbukkan, néha eltűnik. Zenei karriere szinte egy szinuszritmushoz hasonlítható. Első, Let Go c. lemeze még 2002-ben kerülhetett kiadásra, amikor is Complicated és Skater Boy című dalaival berobbant a poprock világába. Aztán 2004-ben újabb nagylemez érkezett, immár jóval több slágerrel és jóval nagyobb sikerrel. Itt következett egy kis szünet, aztán 2007-ben történt meg az első nagy visszatérés a The Best Damn Thing c. albummal. Újabb sikerdalok után ismételten hároméves szünet előzte meg az újbóli visszatérést. 2011-ben adott ki utoljára lemezt a kanadai szőkeség, ekkor hallottunk róla utoljára, már ami a zenei munkásságát illeti. Most azonban teljesen váratlanul újra feltűnt a palettán, mégpedig egy régi Nickelback feldolgozással a tarsolyában.

A Goodby Lullaby nem volt valami nagy durranás. Nem egészen egy év alatt mindössze három kislemezdalt sikerült kihozni a "nagy visszatérő" albumról. Mintha egy kicsit kötelező szagú lenne a dolog nem? Persze azért amellett nem mehetünk el, hogy a What The Hell tényleg bevált sláger volt, már-már Avril fénykorának legszebb pillanatait idézte. Ám a másik két single nem igazán ütötte meg a mércét, még ha jó dalokról is volt szó.

Kíváncsian vártuk mi lesz a következő lépés? Kiad-e esetleg egy kissé megkésett kislemezt még 2012-ben is az albumról? Avagy újabb korong készítésére adja a fejét? Nos, ezek közül egyik sem történt meg. Avril valószínűleg már saját divatcégében látja a jövőt és az idejét minden bizonnyal ennek szentelte az elmúlt évben. Aztán eljött 2013, amikor teljesen váratlanul egy új Avril Lavigne dal bukkant fel a világhálón. Persze azért ne izguljunk annyira, nem saját dalról van szó, csupán egy feldolgozásról, ha úgy vesszük remake-ről. Egészen pontosan a Nickelback 2001-es slágere, a How You Remind Me c. klasszikusa került új köntösbe. A felvétel és az előadó kapcsolatán pedig ne lepődjünk meg, hiszen mint az ismeretes, 2012-ben nem más kérte meg az énekesnő kezét, mint a Nickelback frontembere Chad Kroeger. Ha minden igaz Avril soron következő nagylemezén egy közösen írt dal is szerepel majd, úgyhogy eddig egészen jól működik ez a kapcsolat. A How You Remind Me-re visszatérve a dal csak Japánban jelent meg kislemezként a tavalyi év decemberében. A feldolgozás egy japán anime, egy bizonyos One Piece Film: Z című műhöz készült és a film hivatalos albumán is helyet kapott. Klip még nincs, de valószínűleg nem is lesz. Barátkozzatok a dallal, annyira nem rossz!

komment

Címkék: zene avril lavigne klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek avril lavigne how you remind me avril lavigne how you remind me nickelback cover avril lavigne 2013

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr495016597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása