Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

Leona Lewis - Lovebird

2013.01.03. 22:11 engyus

Leona_Lewis_-_Lovebird.pngHa Leona Lewis nevét említjük már szinte senkinek sem az egykori X Factor győzelem jut eszébe. A brit énekesnő azon kevesek közé tartozik, akiknek sikerült kilépni abból a bizonyos tehetségkutatós skatulyából. Sikerült olyan karriert befutni, amire mindenki vágyik, és amire azt hiszem, hogy papíron egy zenei tehetségkutató is esélyt kellene hogy nyújtson. Talán ő az egyik tipikus példája annak, hogyan kell megnyerni egy ilyen versenyt, majd utána világszerte ismert énekesként lemezeket kiadni. Most azonben úgy néz ki mégis visszakerült a skatulyába. Sajnos mostanában már ő sem élvezi a kezdeti népszerűséget. Legújabb dala Lovebird címmel jelent meg a múlt hónapban. A felvétel klipjét eddig mindössze 170 ezren tekintették meg.

Az X Factor győzelem utáni slágereket és a méltán közkedvelt 2007-es Spirit, valamint a 2009-es Echo c. albumokat követően Leona egy időre eltűnt a zenei palettáról. Két évvel ezelőtt már szárnyra kaptak a hírek, miszerint új albumot készít. Első ízben az Avicii közreműködésével készült Collide című sláger érkezett meg az albumról, mely a megszokottaktól teljesen más stílusban és hangzásban vált közkinccsé. Akkor azt gondoltuk, hogy az énekesnő harmadik albuma is tele lesz gyors tempójú, modern elektronikus zenékkel. Ma már tudjuk, nem így történt!

Olyannyira nem így történt, hogy a hivatalos tracklistről még a Collide is eltűnt, és első kislemezdalként az októberben kiadott Trouble c. felvételt jelölik. Azt a Trouble-t, ami már a jól ismert hangzásvilágot és hangulatot hozta vissza nekünk. Ezt követően nem sokkal hivatalosan is megjelenhetett a Glassheart címet viselő nagylemez is. Most pedig úgy néz ki hogy a második single titulust a november 16-án bemutatott Lovebird viseli. Szóval adott egy újra felbukkanó énekesnő, aki igazán remekül tud énekelni. Kiadott már két sikeres nagylemezt, valamint a nagy sikerű Avatar betétdalát is ő énekelhette. Aztán megjelenik egy új nagylemez, egy új dal, ami nem kell senkinek! A brit toplistán a felvétel nem hogy a híres Top 40-be nem fért be, de még most is valahol a 200. hely környékén tanyázik. A megjelenést követő héten pedig kevesebb, mint 600 példány kelt el belőle. Persze igaz hogy van a dalnak egy kis Bleeding Love és Better In Time beütése, de azért ennyire nem rossz. Ennyire megunták volna a monotonitást a britek? Nálunk talán nagyobb sikere lesz a dalnak, ha már a december eleji klippremiert követően majd három hétig nem tekinthettük meg kis hazánkban a videót. Karácsony óta viszont mi is gyarapíthatjuk a Lovebird hallgatóinak, illetve nézőinek számát!

komment

Címkék: zene music leona lewis klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek leona lewis lovebird leona lewis lovebird klippremier leona lewis lovebird official music video leona lewis lovebird videoklip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr64960681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása