Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Leona Lewis - Trouble

2012.09.16. 21:06 engyus

Leona_Lewis_-_Trouble_(single_Cover).jpgLeona Lewis tavalyi felbukkanása után ismét eltűnni látszott. Az angol énekesnő a tavalyi évben mutatta be visszatérő dalát, a Collide c. felvételt, ami a manapság igen felkapott Avicii közreműködésével készült el. A tavaly szeptemberben megjelent dal népszerű sláger lett, melyben Leona új oldaláról mutatta meg magát, hiszen az eddigi érzelmes balladák után ezúttal egy hosue-dalról volt szó. Ám a nagy visszatérést nagy szünet követte és egészen mostanáig nem érkezett több dal az énekesnő készülő albumáról. Nemrég azonban Leona feltűnt a brit X Factorban, mint vendég zsűritag. Ezeknek a hirtelen felbukkanásoknak pedig erőteljesen marketing szaga szokott lenni. Főleg ha a legismertebb és legsikeresebb X Factor győztesről beszélünk. Így is lett, ugyanis a múlt héten közkinccsé vált Leona Lewis legújabb dala, a Toruble c. felvétel.

Október 12-én jelenhet meg Leona Lewis harmadik nagylemez, Glassheart címmel. A 2006-os X Factor győztes Leona természetesen még mindig a Simon Cowell által alapított Syco Music lemezkiadóval áll szerződésben. Az új album már 2010 óta készül, de a már említett tavaly bemutatott első kislemezdal után egészen idén októberig várni kell a következő single megjelenéséig. Október 6-án az albumkiadást megelőzően debütálhat a Glassheart c. album második felvétel a Trouble c. szerzemény, melynek megalkotásában többek között Emeli Sandé is közreműködött. Az előző kismezzel ellentétben most nem egy modern elektronikus zenei dallamokból felépülő dalról van szó. Leona Lewis újdonsága egy olyan érzelmekkel teli ballada lett, amit már megszokhattunk az énekesnő korábbi albumairól is. Azaz mondhatnánk úgy is, hogy egy igazi Leona-dalt kaptunk, melynek klipje a múlt hét folyamán került bemutatásra.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music leona lewis klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek leona lewis trouble leona lewis trouble klippremier leona lewis trouble official music video leona lewis trouble videoklip leona lewis trouble új dal leona lewis trouble 2012 leona lewis trouble glassheart leona lewis trouble új single leona lewis trouble új klip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr784784139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása