Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

Adventi Naptár '12 # 3.

2012.12.16. 21:09 engyus

2605279-Colbie-Caillat-Christmas-Single-617.jpgÚjabb karácsonyi dalösszeállítással leplek meg Titeket ezen a ködös vasárnap estén. De még mielőtt elvesznék a közhelyes kifejezések között, inkább a lényegre térek. Előbb-utóbb minden valamire való előadó előrukkol egy karácsonyi albummal pályafutása során. Hogy miért is, arra nehéz választ találni. Vajon azért mert divat, vagy megszokás? Vagy azért mert minden zenész imádja a karácsonyt? Lássuk be nem valami nagy találmány felénekelni egy tucat olyan karácsonyi dalt, melyet már számtalanszor elénekeltek mások. Colbie Caillat is csatlakozott ehhez a népes táborhoz. Így a mai alkalommal tőle hoztam egy újdonságot. Valamint jó szokásomhoz híven, az ő dalát szerintem magasan verő amatőr feldolgozásokat is bemutatok.

Colbie Caillat neve többnyire a három évvel ezelőtt kiadott Bubbly című dal miatt lehet ismerős számunkra. Itthon ettől több dalát nem is nagyon ismeri egy átlagos zenekedvelő. Amerikában azért jóval több rajongója van, de nem tartozik a legismertebb előadók közé. Pedig 2010-ben két Grammyt is nyert, többek között a Jason Mraz közreműködésével elkészített Lucky c. dallal. Pedig egész kellemes felvételei vannak a kaliforniai hölgynek. Albumainak sorát egy karácsonyi válogatással bővítette, ami már október 23-án piacra került. A lemez tizenkét dala közül nyolc a jól megszokott karácsonyi dalkoszorú néhány jeles képviselői közül való. De a hitelesebb album érdekében négy saját szerzemény is helyet kapott a Christmas In The Sand c. korongon. Ezek közül az első kislemezként októberben debütált a lemez címadó dala. Kellemes és egyben felejthető hangzást varázsol majd a lakásba, ha szenteste erre a dalra szeretnénk feldíszíteni a fát. Háttérzenének tökéletes.

Ezt követően pedig következzen a jól bevált You Tube-ról levadászott tehetséges zenészek egy karácsonyi videója. A blog Facebook-os követői és a világhálón sokat kalandozó zenekedvelők már bizonyára ismerik Kurt Hugo Schneider nevét. A zenész fiatalember általában jó hangi adottságokkal rendelkező társakat gyűjt maga köré. Ezúttal is agy történt ez, és egy igazán ötletes ünnepi válogatást készítettek, egy ötletes videóval összefűzve. A két énekes Victoria Justice és a zenész testvére, Max Schneider volt. A hölgy neve is ismerős lehet a fiatal tévénézőknek, ugyanis egy 19 éves amerikai színésznőről van szó, aki mint látjuk és halljuk, még énekelni is tud. A harmadik videót pedig éppen most került fel a You Tube-ra. A Have Yourself a Merry Little Christmas c. klasszikust ezúttal a szintén közismert "amatőr" You Tube sztár, Megan Nicole adja elő. A következő alkalommal pedig már az Adventi rovat utolsó része következik, de ne aggódjatok, bőven van még ünnepi muzsika a tarsolyomban!

komment

Címkék: zene music christmas karácsonyi dalok klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos christmas songs christmas song new új karácsonyi dalok új klipek advent napi music adventi naptár napi music christmas songs 2012 napi music colbie caillat christmas in the sand megan nicole have yourself a marry little Christmas kurt hugo schneider holiday medley christmas victoria justice karácsonyi zernék új 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr374968591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása