Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

will.i.am ft. Britney Spears - Scream & Shout

2012.12.04. 22:54 engyus

Will.i.am_-_Scream_and_Shout.jpgHogyan lehet zene nélkül eladható slágert csinálni? Kérdezzétek meg will.i.am uraságot, aki valamilyen furmányos módon mindig népszerűvé teszi számítógépes csörömpöléseivel kombinált autotune robothangját. Most éppen Britney Spearst kérte fel közös munkára egy dal erejéig, aki két évvel ezelőtti másodvirágzását követően mostanság nem nagyon szerepelt a középpontban. Nos a Scream & Shout című dal kapcsán sem a fantasztikus zeneiség és énekhang miatt fog ismét a slágerlistákra kerülni, ahogy will.i.am sem. Egyszerű elemekből álló tucatzenét gyártottak, amit bár mindenki kritizál, mégis viszik mint a cukrot. Miért is?

Talán a mai kor szokásaiból, vagy a manapság népszerű számítógéppel készített dallamokból eredendően ennyire népszerűek az ilyen típusú dalok. Persze nem elég ütemesen hangokat egymás után pakolni az egérrel, kell hozzá ismertség, hírnév és jó sok pénz. Will.i.am bizonyára mindezzel rendelkezik, hiszen a Black Eyed Peas oszlopos tagját már mindenki jól ismerte, amikor úgy döntött saját albumokat fog kiadni. A jövő év elején már a negyedik egyéni nagylemeze is piacra kerül #willpower címen, amiről már a harmadik dalt ismerhettük meg a közelmúlt folyamán. T.H.E (The Hardest Ever), This Is Love és a legfrissebb Scream & Shout.

Nem árulok el újdonságot, ha azt mondom hogy will.i.am nem a hangja miatt lett sztár, és nem hangja miatt foglal helyet a Tho Voice brit változatának mentori székében sem. Jól építi ki a kapcsolatait, jól szervezi meg a szakmai stábot, a dal- és zeneszerzőket. Valamint zenei producerként is aktívan tevékenykedik, azaz mindennek ellenére igazán benne van a szakmában. Autotune hangzás és elektronikus zene ide vagy oda, az elmúlt időszakban több dala is közkedveltté vált és a toplisták élmezőnyében is szerepelt. Példának okául itt van az Eva Simmons körműködésével készített This Is Love c. dal, ami nyár óta aktív szereplője a rádiók lejátszási listáinak és a zenecsatornák műsorainak. November 19-én pedig megérkezett a legújabb toplista várományos felvétel, a már sokszor említett Britney-vel közösen megalkotott Scream & Shout.

A sokak által szapult felvétel bizonyára megosztja a hallgatóságot és az olvasókat is. Semmi új nincs benne, semmi nagyszerű, semmi elképesztő mégis pár nap alatt tele lett vele a közösségi portál üzenőfala. A #willpower harmadik kislemezdala is esélyes olyan felvétellé avanzsálódni, melyet gyakran hallunk szórakozóhelyeken és autók lejátszójából dübörögni. Britney is jól fog profitálni a dalból, még ha szinte nem is énekel, csupán monoton szöveget tátog az újdonságban. Az electropop dal klipje a napokban került bemutatásra és ezzel új löketet adott a két amerikai előadó közös munkájának terjedéséhez. A zenei videó sem valami acélos. A tükröződésekkel feldobott videó nem lesz a kedvencünk, sokkal többet is ki lehetne hozni egy klipből. A dalt pedig lehet kritizálni, lehet nem szeretni, mégis meg kell barátkoznunk a ténnyel miszerint mostanság egyre többször fog felcsendülni a "britneybitch" szóösszetétel.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music will i am klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos official music video új klipek will i am ft britney spears scream shout will i am britney spears scream shout will i am britney spears scream shout klippremier will i am britney spears scream shout klip will i am britney spears

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr584948139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása