Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

The Script - Six Degrees Of Separation

2012.11.27. 19:09 engyus

SixDegreesofSeparation.jpegA jól megszokott módon mindig akad olyan újdonság, ami valamiért kimaradt a bemutatásból. Ezek a dalok és klipek általában akkor kerülnek sorra, ha éppen szünet van a legfrissebb zenei csemegék háza táján. Ezúttal is hasonlóan alakulnak a dolgok, ugyani a sok szünetnek köszönhetően bőven van pótolni valóm. A hónap elején, egészen pontosan november 5-én debütált a The Script új klipje, melyet az együttes a Six Degrees Of Separation című dalhoz készített.

A háromtagú ír együttes már első két albumával is számos rajongót szerzett magának. Breakeven c. slágerük abszolút favoritnak számít a banda történetében, ugyanis világszerte ismert és közkedvelt dallá vált az idők folyamán. Sokáig úgy tűnt nehéz lesz túlszárnyalni a sikert, ám a The Script legutóbbi slágere minden várakozást felülmúlt. A Hall Of Fame c. dal az elmúlt hónapok egyik legkeresettebb és legfelkapottabb slágerévé válhatott. A háromtagú együttes #3 c. nagylemeze szeptember 5-én kerül a boltokba. Ezen album debütáló kislemezdalaként jelent meg augusztus 19-én a Hall Of Fame, ami azóta a világ számos országában meghódította a slágerlistákat. Azt mondom jogosan! Kérdés, hogy lesz-e még ilyen sikeres dal a The Script harmadik albumán? Vagy a fiúk rögtön az elején ellőtték az összes puskaporukat?

Természetesen nem lehet egy nagylemez minden dala toplistás sláger. De azt azért elvárnánk egy ilyen kaliberű együttestől, hogy több olyan dallal rukkoljon elő, mint amilyen a Hall Of Fame. Az eddigi tapasztalatok és a második kislemez viszont nem erről ad bizonyosságot. November 25-én érkezett meg a második single az albumról Six Degrees Of Separation címmel. Kedvelem a bandát, de számomra túlságosan is "lightos"-ra sikeredett ez a dal. Egyszerű pop rock felvétel, amiből biztos nem lesz ismét listavezető szám. De ne legyünk telhetetlenek! A dal egyébként Danny O'Donoghue, a csapat énekesének egy korábbi szakításáról szól. Sokban hasonlít a megszokott The Script dalokhoz, úgyhogy csalódni nem fogunk, csupán a " kicsit többet vártunk" érzés kerekedhet felül rajtunk. Októberben klip is készült az ír együttes legújabb szerzeményéhez ami a You Tube-on debütált november 5-én. A videó nem sok mondanivalóval rendelkezik, így meg sem közelíti a will.i.am közreműködésével készült első kislemez klipjének szintjét. Viszont legalább a fények és az operatőri munka dicsérendő.

komment

Címkék: zene music six degrees of separation klippremier zenei videók the script napi music slágergyanús engyus music videos új klipek the script six degrees of separation the script six degrees of separation klip the script six degrees of separation video the script six degrees of separation premier the script six degrees of separation új dal klip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr974900981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása