Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Jessie J - Silver Lining (Crazy 'Bout You) & Remember Me

2012.11.22. 22:02 engyus

Jessie-J-Silver-Lining-Crazy-Bout-You-vide0.jpgMég mindig emlékszem Jessie J egyik első You Tube-os videójára. Az akkor még alig ismert énekesnő egy CD lejátszóval megjelent a New York-i metró egyik forgalmas állomásán és élőben előadta Who You Are című dalát. A zseniális előadás közben a járókelők jöttek mentek és csak kevesen álltak meg Jessie J miatt. Akkor még nem sokan tudták ki is az a Jessica Ellen Cornish... Ma viszont már merőben más a helyzet. Jessie J nem csak Európa szerte, hanem már a tengerentúlon is népszerű. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a brit énekesnő egy hamarosan a mozikba kerülő amerikai film betétdalához adta nevét. Így készült el nemrég a Silver Lining c. felvétel, melynek videóklipje két napja látott napvilágot.

A kezdetben csak dalszerzőként és szövegíróként közreműködő Jessie J a 2011. januárjában megjelentetett Price Tag című slágerrel lett világhírű. A már ezt megelőző Do It Like a Dude is megnyerő volt, de ekkor még nem sokat sejtettünk Jessica valódi személyéből Aztán jöttek a jobbnál jobb dalok, slágerek, élő fellépések, és rövid idő alatt sokan megkedvelték az extravagáns énekesnőt. Jómagam talán éppen az élő, akusztikus előadások miatt figyeltem fel rá, de tény hogy Who You Are c. debütáló albumának nagylemez több remekbeszabott slágert tartalmazott.

Az énekesnő jelenleg legújabb albumán dolgozik, ami várhatóan a jövő év elején jelenhet majd meg. A rajongóknak azonban addig sem kell unatkozniuk, ugyanis a The Voice brit változatának egyetlen hölgy zsűritagja egy új dallal és egy feldolgozásban való közreműködéssel maradt aktív résztvevője a zenei életnek. Az énekesnő legújabb dala a Silver Linings Playbook című filmhez készült. Az nemrég bemutatott film Bradley Cooper, Jennifer Lawrence és Robert De Niro főszereplésével került a mozikba és hamarosan hozzánk is eljut. Ezen alkotás betétdala a Silver Lining c. felvétel, melyhez zenei videó is készült. A cikk után látható másik klip pedig egy jól ismert dal legújabb feldolgozása. Adott egy feltörekvőben lévő brit zenész, ún. Daley, aki új alapokra helyezte a BlueBoy 1997-es Remember Me c. slágerét. Ebben a felvételben kapott szerepet Jessie, aki úgy látszik végre megszabadult korábbi hajviseletétől és szinte teljesen új külsővel jelenik meg mindkét klipben.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos jessie j új klipek jessie j silver lining jessie j silver lining official music video jessie j silver lining klip jessie j silver lining klippremier jessie j silver lining movie silver lining jessie j daley remember me jessie j daley remember me music video

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr974920560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása