Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Rihanna - Diamonds

2012.11.09. 20:55 engyus

RIhanna-Diamonds-e1348634022614.jpgÉdes November! Bizonyára sokan ismerik a nagysikerű filmdrámát, amely Charlize Theron és Keanu Reeves főszereplésével vált ismertté a 2000-es évek elején. Valószínűleg a Rihanna rajongók is hasonlóan vélekedhetnek az év utolsó előtti hónapjáról, ugyanis napjaink egyik legsikeresebb popdívája ez év novemberében is új albumot jelentet meg. Rihanna nem csak az idei évben, hanem 2011-ben 2010-ben és 2009-ben is novemberre időzítette új nagylemezének kiadását. Azt hiszem ez nem véletlen! Lassan már tényként kezeljük: Ha november, akkor új Rihanna album! Erről a hamarosan napvilágot látó korongról került bemutatásra a Diamonds c. dal, ami szokás szerint rögtön a toplisták élére ugrott. Az újabb Rihanna sláger klipje a mai napon debütálhatott világszerte. Érdekes alkotás lett, szó mi szó!

A barbadosi énekesnő még mindig csak 24 éves, mégis szinte mindent elért már a zenei szakmában. Elképesztő munkamorál jellemzi Rihannát és csapatát, hiszen az utóbbi négy évben folyamatosan készültek az új lemezek, a világslágerek, és a jobbnál-jobb videoklipek. Közben pedig az énekesnő járta a világot, turnézott, koncertezett és a tavalyi évben Magyarországra is ellátogatott. Fiatalkora ellenére vastag könyvet lehetne írni zenei pályafutásáról, amit az eddig megjelentetett hat stúdióalbum is jól szemléltet. November 19-én érkezik a hetedik is, Unapologetic címmel.

A 14 dalt tartalmazó nagylemez első közkinccsé vált dala, a ma már világszerte ismert Diamonds volt. Rihanna legfrissebb slágere szeptember 27-én jelent meg kislemez formájában. A szokásoknak megfelelően a dal hamar a listák élén találta magát szeptember végén. Kérdés hogy az újszerű hangzással elkészített Diamonds tényleg ennyire jó, vagy csak a szokás hatalma tette a felvételt Rihanna újabb bombaslágerévé? Természetesen ma már a Rihanna név is sokat dob egy új dal sikerén. Mi lett volna ha ezt a dalt mondjuk Tóth Gabinak írják? Mondjuk ebbe rossz még belegondolni is... Szóval szerény személyem szerint az egyébként Sia által írt Diamonds nem szerepel Rihanna legjobb dalai között. Volt, és egészen biztos, hogy lesz még jobb is! Persze most felkapott, mert mégis csak egy Rihanna dalról beszélünk, ami mindig felkapott. Engem példának okául rettentően idegesít az állandóan ismételgetett refrén. És úgy az egész nem állt még össze bennem. Persze lehet csupán azon kevesek közé tartozom, akit nem érint meg a Rihanna varázs.

Na de mindezt félretéve a dal szépen teljesít az eladási-, rádiós-, és toplistákon is. Ehhez méltó klipet is kapott, melyet a Russian Roulette és az Only Girl videóit is készítő Anthony Madler rendezett. Érdekes, már-már művészi alkotású kisfilmet kapott a Diamonds. Mondjuk ez a fajta klipkészítés az utóbbi időben, talán éppen Lana Del Rey hatására igen nagy divat lett. Többször kell megnézni, ahhoz hogy valami kerek történetet kovácsoljunk össze fejünkben a sűrűn váltakozó, különböző képsorok mellé. Nekem például még nem állt össze a sztori, vagy a mondanivaló. De legalább Rihanna végre normálisan néz ki. Persze ezt is embere válogatja, de nálam a kevesebb több elmélet a nyerő. Ez pedig az utóbbi időben nem volt jellemző az énekesnőre. Na de elég a fecsegésből, egyáltalán elolvassa ezt valaki? Inkább kattintsatok a videóra!


Szólj hozzá!

Címkék: zene music rihanna zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek rihanna diamonds rihanna diamonds official music video rihanna diamonds klippremier rihanna diamonds premier rihanna diamonds klip rihanna diamonds videoklip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr644899554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása