Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Rihanna-Koncert Beszámoló

2011.12.10. 21:21 engyus

Rendhagyó cikk következik most! Egy kedves ismerősöm csütörtökön részt vett a Budapesten megrendezett Rihanna-koncerten. Most az Ő rövid élménybeszámolója következik:

"Minden megjelent számára örök élmény marad az este, aki pedig nem volt ott Rihanna első magyarországi koncertjén, az már bánhatja utólag. Négyre értem a Papp László Sportarénához, ahol körülbelül negyven ember ácsorgott két sorba vagy inkább csoportba verődve. A szél fújt, de eső szerencsére nem kínzott minket még jobban. Hat órára már a feljárónál állt a sor vége és fél óra múlva megnyitották a kapukat. Természetesen mindenki fejvesztve rohant a beléptetőkapuhoz és onnan egészen a ruhatárig, már aki nem hagyta ki ezt a műveletet. Egy ott megismert személy segítségével (amit nagyon köszönök) sikítva rohanhattam a sima állóhely kordonjához, mikor is sírva fakadtam a boldogságtól, hogy nemsokára 30 méterre fog állni tőlem Rihanna. Miután megtörténtek az előkészületek, kihunytak a fények és megkezdődött az előzenekar fellépése. Pörgő betűk és számok jelentek meg a kivetítőn és lassan kijött Calvin Harris neve. Mikor felfogtuk, hogy mi is történik, sikítani és tapsolni kezdtünk, mivel Calvin sem kisebb világsztár, mint pl. Nicki Minaj. Az a DJ-pult valami fergeteges volt. Calvin játszotta a legfrissebb (és kevésbé frissebb) parti-számokat, a végére már picit talán untuk is. Aztán vége lett a zenének, lebontották a pultot és elkezdődött a hosszúra nyúlt várakozás.

Néhány fotós beállt elénk hatalmas objektívekkel, szerencsére csak az első három számra, valamint kárpótlásul nekem adta felsőjén lévő Loud Tour matricát, így gazdagodtam egy egyedi szuvenírrel. Kicsivel több, mint háromnegyed órát vártunk, mire leereszkedtek a kör alakú kivetítők és kilépett Rihanna egy fémrúd-gömbből egy kék latexruciban. A díszlet fantasztikus volt, megjelent többek között a színpadon egy autóroncs, egy hatalmas rózsaszín tank, egy neon ketrec és még egy "repülő" zongora is. Rihanna ruhakölteményei ezúttal is szexik, gyönyörűek és extrémek voltak. A közönség együtt énekelte az összes számot az énekesnővel. Az est egyik fénypontja az volt, mikor a színpadon ülők közül Rihanna felhúzott egy lányt és igencsak erotikusan rámászott ott helyben. A Cheers (Drink To That) című dal előtt együttesen boldog szülinapot kívántunk Nicki Minajnak. Rihanna többször a közönséghez ment, kezet fogott velük, megölelte őket, s miután dobolt egy sort, a dobverőket a lelátóra dobta. Kicsit sérelmeztük, hogy a végén csak eltűnt, és nem köszönt el, de neki elnéztük, főleg, hogy a néhol 2 centi vastag konfetti-réteget gyűjtöttük össze.

Azt hiszem, hogy aki ott volt, az biztosan kitombolta magát. Fantasztikus és leírhatatlan este volt. Rihanna óriási bulit csapott, odavágott Budapestnek. Várjuk vissza mihamarabb egy legalább ilyen jó koncert erejéig! :)"

Beszámoló: Molnár Zsanett

Fotó: Mohai Balázs

2 komment

Címkék: zene music rihanna klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos rihanna koncert beszamolo rihanna koncert budapest 2011

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr63454265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ani90 2011.12.14. 11:07:30

Szia! Látom nagy zenerajongó vagy és szeretsz kocerte járni:) nem tudom mennyire vágod hogy a facebookon van egy tök jó nyereményjáték, amivel a 2012es összes livenation koncerte lehet nyerni páros belépőt!! érdemes lenne nevezned, hogy ha megnyered, akkor beszámolhass itt nekünk minden tuti koncertről:)) itt a link amin elérheted:
www.facebook.com/LiveNationHungary
ja és naon tetszik a blogod, csak így tovább;)

engyus 2011.12.14. 22:56:52

@Ani90: Köszi szépen ;) Az igazsághoz hozzátartozik hogy a beszámolót nem én írtam hanem az egyik olvasóm :)
süti beállítások módosítása