Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

Alicia Keys - Girl On Fire

2012.10.20. 15:10 engyus

AK_Girl_on_Fire.jpgAlicia Keys 2009-ben jelentetett meg utoljára nagylemezt. Az ezt megelőző hat esztendőben is "csupán" három stúdióalbummal rukkolt elő. Ebből is látszik, hogy ő sem az az előadó, aki évente dobja piacra a sebtében összedobott albumokat. Természetesen vannak olyan előadók is, akik szinte kivétel nélkül mindig egy jól kidolgozott, és általában nagy sikerű dalválogatást alkotnak. Ilyen például Rihanna, aki minden novemberben új lemezt ad ki. Hatalmas team-munka szükséges ahhoz, hogy egy sikeres, egész évben klipet forgató, koncertező és turnézó énekesnőnek évente legyen ideje egy új albumra. Nos Alicia Keys tényleg nem ilyen. Nem dobálózik sűrűn a slágerekkel, mégis rengetegen rajonganak érte és kedvelik egyéni zenéjét.

Legjobb dalai közé tartozik az If I Ain't Got You, a No One, a Doesn't Mean Anything vagy az Empire State Of Mind. Egytől-egyig közismert és remek slágerek. Nem hiába 14-szeres Grammy-díjas énekesnőről van szó. A dalszerzőként és zenei producerként is jeleskedő amerikai énekesnő november 27-én adja ki ötödik nagylemezét, Girl On Fire címen.

A 31 éves Alicia Keys teljesen megújult. Új kiadóhoz szerződött, haját rövidre vágatta és legújabb klipjében egy tőle eddig szokatlan világba kalauzol el bennünket. A tegnap bemutatott zenei videó éppen a bő egy hónap múlva megjelenő új album címadó dalához, a Girl On Fire c. felvételhez készült. Az énekesnő legújabb r&b dalát szeptember 4-én kezdték el játszani a világ rádiói, egy időben a kislemez megjelenéssel. A dal három verzióban készült el, melyek az iTunes-on is megvásárolhatóak.  A most bemutatott album verzión kívül készült még egy Blue Light és Inferno verzió, mely Nicki Minaj közreműködésével készült. Egészen jó kis dalról van szó mely a domináns dob és zongoraszólamok mellett, elég teret enged az énekesnő hangjának. Hallgassátok meg és nézzétek meg frissen elkészült, színpompás zenei videót.

komment

Címkék: zene music alicia keys klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek alicia keys girl on fire alicia keys girl on fire klippremier alicia keys girl on fire official music video alicia keys girl on fire új dal klip girl on fire alicia keys új dala alicia keys girl on fire zenei video alicia keys girl on fire premier

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr604859561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása