Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Ellie Goulding - Anything Could Happen

2012.09.24. 23:37 engyus

AnythingCouldHappen.jpgStarry Eyed, Guns and Horses, Lights. Ellie Goulding eddigi legjobb dalait soroltam most fel. Bizonyára többen ismeritek már a tehetséges brit énekesnőt, aki 2010-ben tűnt fel a zenei palettán. Ellie Goulding karriere elég nehezen indult be. Under The Sheets c. dala nem igazán hozta meg a várt sikert, Brit Awards díjazás ide vagy oda. Aztán egy csapásra vált Anglia közkedvelt előadójává. Ezt követően pedig egész Európába eljutott a fiatal lány híre és zenéje, majd hamarosan a tengerentúlon is bemutatta debütáló albumát, ami nemrég hatalmas sikert aratott. Lights c. nagylemeze és az album címadó dala emelte a brit énekesnőt a popzene legjobbjai közé. Azért nem mehetünk el szó nélkül Elton John egykori slágerének remekbeszabott feldolgozásáról sem. Ugyanis Ellie Goulding egészen gyönyörű verziót készített a Your Song c. dalhoz, ami azóta újfent milliók kedvencévé válhatott.

A 25 esztendős Ellie hamarosan kiadja második stúdióalbumát. A nagylemez Halcyon címen kerülhet a lemezboltokba október 5-én. A 12 dalt tartalmazó korong dalai közül első ízben az Anything Could Happen c. felvételt ismerhetjük meg. A dal és klipje már korábban megjelent, de sajnos megfeledkeztem róla. De mivel Halcyon a jövő héten jelenik meg, talán mégsem annyira időszerűtlen a bemutatás. Az indiepop és szintipop stílusból felépülő kislemezdal remek nyitányként vezeti fel az új albumot. A nyugtató lágy dallamok, az elgondolkodtató klip és Ellie Goulding hangja érdekes hatást gyakorol a zenehallgatókra. Abszolút slágergyanús felvétel, egy művészi klippel és egy gyönyörű énekesnővel.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók ellie goulding napi music slágergyanús music videos új klipek ellie goulding anything could happen ellie goulding anything could happen official music video ellie goulding anything could happen klippremier ellie goulding anything could happen új album halycon ellie goulding anything could happen új klip dal ellie goulding anything could happen 2012 ellie goulding anything could happen videoklip ellie goulding anything could happen új album halcyon 2012 ellie goulding anything could happen single video 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr354767620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása