Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

One Republic - Feel Again

2012.08.29. 16:05 engyus

Ronerepublic.jpgyan Tedder a mai popkultúra egyik emblematikus alakja. A tehetséges fiatalember zenei producerként, dalszerzőként, zenészként és énekesként is remekül teljesít a szakmában. Számos népszerű előadó lemezein találkozhatunk dalaival, és többször is remek slágerekben működik közre zenésztársaival. Írt már dalt többek között Adele-nek, Beyoncénak, Kelly Clarksonnak, Demi Lovatonak, Leona Lewisnak és még a Maroon 5-nak is. Legutóbb pedig a Gym Class Heroes, The Fighter, valamint B.O.B. Never Let You Go c. dalában mutatta meg énektudását. De ez még közel sem a teljes lista! Egyébként az idei évben Ryan Tedder magkapta az év albumának járó Grammy-díjat, mégpedig Adele, 21 című lemezén végezett munkájáért. Nem szabad megfeledkeznünk azonban saját bandájáról sem, a One Republic zenekarról, hiszen mégis csak innen lehet ismerős sokunknak Ryan Tedder neve. Érdemes egy kicsit jobban odafigyelni a bandára ugyanis a közkedvelt együttes hamarosan új albumot dob piacra, szám szerint a harmadikat.

A One Republic 2007-ben jelentette meg első albumát Dreaming Out Loud címen. A banda bemutatkozó lemezének legsikeresebb dala a Timbaland közreműködésével készült Apologize volt, ami akkor hatalmas sikert aratott. Két évvel később érkezett a következő nagylemez, Waking Up címen, amiről már több sikeres sláger is napvilágot látott. Az All The Right Moves, a Secrets, vagy éppen a fülbemászó Good Life egytől-egyig sikeres dalokká váltak. Ryan Tedder februárban jelentette be hogy az idei évben újabb albummal készülnek.

Az készülő album dalai vegyítik majd a The Fray hangzásvilágát, a Maroon 5-os Adam Levine és a Coldplay stílusával. Az első kislemez augusztus 27-én jelenhetett meg Feel Again címen. A dal bevételeiből származó összeg egy részét az együttes felajánlotta a Save The Children nevű karitatív szervezet, „Every Beats Matters” (Minden szívdobbanás számít) elnevezésű kampányának. A felvétel mellé már meg is jelent a hivatalos klip, amit a banda július 13-án forgatott San Francisco-ban. Kellemes dal, kellemes klippel, így tudnám összefoglalni az első benyomásaimat az újdonságról. 

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók one republic napi music slágergyanús engyus ryan tedder music videos új klipek one republic feel again one republic feel again official music video one republic feel again klippremier one republic feel again videoklip one republic feel again új dal 2012 ryan tedder feel again

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr784739662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása