Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Paloma Faith – 30 Minute Love Affair

2012.07.12. 21:38 engyus

paloma-faith-s-30-minute-love-affair-released.jpgHa a zenekritikusok szerint Lana Del Ray különlegességnek számít a mai zenében, akkor ugyanezt elmondhatjuk Paloma Faithről is, aki nem kapott akkora felhajtást és marketinget mint az idei évben berobbanó Lana kisasszony. Pedig Paloma Faith személyében is van valami egyedi, valami hamisítatlan, egyfajta különlegesség, ami nem szokványos manapság. A brit énekes- és színésznő 1985-ben látta meg a napvilágot, angol anya és spanyol apa gyermekeként. 2009-ben jelent meg debütáló albuma, Do You Want the Truth or Something Beautiful? Címen melyről főként első kislemezdala, a Stone Cold Sober c. felvétel vált népszerűvé. A soul és blues hatásból merítő popdalok egészen különleges színfoltjai voltak a brit popzenének, ahogy különlegesek még ma is.

Ugyanis május 28-án érkezett meg az énekesnő második nagylemeze, Fall To Grace címen. A különleges stílusú nagylemez producere az a Nellee Hooper volt, aki többek között már Madonna, Björk, Gwen Stefani és a Massive Attack albumain is dolgozott. Az első single május 20-án látott napvilágot, mégpedig Picking Up The Pieces címen. A dal a brit toplistán a hetedik helyig jutott. Ezt követően jelenik meg majd meg augusztusban a második kislemezdal, a 30 Minute Love Affair c. felvétel, ami talán az új album egyik legjobb, ha nem a legjobb felvétele lesz. A héten került bemutatásra a dal klipje, melyet a Picking Up The Pieces zenei videójával együtt megtekinthettek. Ahogy a bevezetőben is utaltam rá, többen Lana Del Rayhez hasonlítják Palomát. Itt jegyezném meg, hogy Lana Del Ray 2009-ben még sehol sem volt, szóval lehet gondolkodni, ki-kire is hasonlít valójában!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus paloma faith music videos új klipek paloma faith 30 minute love affair paloma faith 30 minute love affair klippremier paloma faith 30 minute love affair official music video 30 minute love affair paloma faith 30 minute love affair video

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr534646799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása