Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Loreen - Euphoria

2012.07.05. 22:33 engyus

Euphoria-by-loreen.JPGVajon meddig hallhatjuk még naponta az Eurovíziós Dalverseny nyertes felvételét? A magabiztos győzelmet arató svéd, Loreen dala most még többnyire a kedvencek közt szerepel, de valószínűleg már nem sokáig. Tudom, már-már közhelynek számít és sokat is hangoztattam, hogy a dalverseny nyertesei hamar kámforrá válnak a zeneiparban. De nincs mit tenni, hiszen kevés kivételtől eltekintve általában ez a helyzet. A kivétel pedig mint tudjuk, erősíti azt a bizonyos szabályt. Loreen nyertes daláról, ami egyébként az Euphoria címet viseli, nehéz elképzelni, hogy évek múlva is sláger lesz. Azt pedig még nehezebb, hogy ebből a fiatal svéd énekesnőből, maradandó csillag.

Léteznek olyan dalok, amelyek már a megjelenés időpontjától kezdve sikeresnek számítanak. De vannak olyanok is, amelyek például a dalhoz készült klip segítségével tesznek szert nagyobb népszerűségre. Szerintem az utóbbival találkozhatunk gyakrabban. Nos Loreen dala nem ilyen. Az Eurovíziónak köszönhetően klip nélkül lett sikeres sláger. Éppen ezért klipre nagyon nem is volt szükség, de azért illett készíteni egyet. A trance ritmusokra épülő, kissé misztikus hangulatot árasztó Euphoria zenei videója eléggé minimalistára sikeredett. A sötétben felvett búzamezős jelenetektől többet vártam, bár lehet így akarták ábrázolni a sejtelmességet. De sokkal inkább jut eszembe a búzakalász és kéz combojáról Russell Crowe mint egy misztikus dolog. A búzatáblát megbolygató vezénylés pedig egy az egyben August Rush személyét idézi meg előttem. Éppen így kezdődik a film, ami egyébként minden zenekedvelőnek ajánlott remekmű.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek loreen euphoria loreen euphoria klip loreen euphoria klippremier loreen euphoria official music video loreen euphoria videoklip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr924631743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása