Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

will.i.am ft. Eva Simons - This Is Love

2012.06.25. 22:41 engyus

Will.i.am_-_This_Is_Love.jpgAkármennyire is nehezemre esik kimondani, de kezdem megkedvelni a sokak által nem favorizált will.i.am személyét. Az hét Grammy-vel rendelkező amerikai rapper, producer, dalszövegíró, azaz napjaink egyik zenei mogulja szeptemberben jelenteti meg negyedik önálló stúdióalbumát. A #willpower című nagylemezről eddig két dalt ismerhetett meg a nagyérdemű. Az első kislemezdal a Jennifer Lopez és Mick Jagger közreműködésével készült T.H.E. (Tha Hardest Ever) c. felvétel volt, ami a tavalyi év végén jelent meg. Május 14-én pedig a második single is közkinccsé vált. A This Is Love címre hallgató felvétel klasszisokkal jobb, mint az őt megelőző kislemez. Will.i.am ezúttal sem bízta a véletlenre a közreműködőket.

A This Is Love c. dal producerei a Swedish House Maffiából ismert DJ-k, Sebastian Ingrosso és Steve Angello voltak. A will.i.am mellett felbukkanó énekesnő pedig az a holland Eva Simmons, akit főleg Afrojack, Take Over Control c. slágeréből ismerhetünk. A felvétel az amerikai zenész hangulatos zongorajátékával kezdődik, de nem kell sokat várni a megszokott dance-pop és techno stílus elemeire sem. Természetesen a will.i.am rappen kívül az autotune-nal megspékelt ének sem maradhat el. Bár azt már mindannyian tudjuk, hogy a Black Eyed Peas mozgatórugójaként is működő will.i.am nem tud énekelni. De nem is ezért lett népszerű és sikeres. A dal mellé persze zenei videó is készült, ami már egy hónapja megjelent a különböző zenecsatornákon és a videómegosztókon. A dalt már most sokan szeretik, és valószínűleg a nyár folyamán még nagyobb népszerűségre tesz szert. Ahogy maga will.i.am is, aki a brit The Voice zsűritagjaként meggyőzött minket arról, hogy talán mégsem ő mag az ördög!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music will i am klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek will i am ft eva simons this is love will i am ft eva simons this is love official music video will i am ft eva simons this is love klippremier will i am ft eva simons this is love videoklip william this is love

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr334611259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása