Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Cover Drive - Sparks

2012.06.24. 17:42 engyus

SparksCoverDrive.jpgSzóval ahogyan azt ígértem ezúttal az éve eleji rovatomban bemutatott Cover Drive nevű formációról és legújabb daláról szólok pár szót. Atyaég! Most látom hogy a bemutatni kívánt dal klipje már tavasszal, márciusban megjelent. Na ezt nevezem én aktualitásnak... Na de nézzétek el nekem, most az egyszer! Tehát a Cover Drive eleinte főleg a You Tube-ra feltöltött remekbeszabott feldolgozásaival hívta fel magára a figyelmet. Aztán hamarosan a zenei világ szakavatott producerei is felfigyeltek rájuk, és lemezszerződést kötöttek a Polydor kiadójával. Lick Ya Down és Twilight c. kislemezdalaik közül utóbbi kapott nagyobb figyelmet. Hallgatható és fülbemászó dal volt, ami még a brit toplista első helyére is felkerült.

Ezt követően május 7-én hivatalosan is megjelenhetett az első albumuk is Bajan Stlye címen. A Lick Ya Down és a Twilighton kívül pedig a harmadik kislemezdallal is megismerkedhettünk április 29. Ekkor jelent meg ugyanis a Sparks c. felvétel, ami ugyan eddig nem ért el nagyobb sikereket, mégis figyelemre méltó. A klip már ideje korán elkészült, így már többen találkozhattatok vele. Aki azonban még nem ismeri, most pótolhatja!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek cover drive cover drive sparks cover drive sparks klippremier cover drive sparks official music video cover drive sparks videoklip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr284608309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása