Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

2012 Reménységei # 3. - Cover Drive

2012.02.08. 21:31 engyus

TwilightCoverDrive.jpgA közelmúltban bukkantam egy egészen tehetséges tengerentúli együttesre, akik még bőven pályájuk elején járnak, de ha így folytatják hamarosan még többen megismerhetik őket. A négytagú barbadosi formáció Cover Drive néven alakult meg 2010-ben. A bandát három fiú és egy lány alkotja: a két tehetséges gitáros, Jamar Harding és Barry 'Bar-Man' Hill, egy kreatív dobos és rapper, T-Ray Armstrong, valamint a bájos énekesnő, Amanda Reifer.

A fiatal zenészekből áll Cover Drive tagjai a megalakulás után hamar saját dalok írásába kezdtek és szerződést kötöttek a Polydor Records nevű lemezkiadóval. Eddig már két kislemezük is megjelent, ám Európában még kevésbé ismerik őket. A csapat első single-je tavaly augusztusban az Egyesült Királyságban jelent meg Lick Ya Down címen. A dal a brit toplista 9. helyéig jutott. Második daluk a Twilight címet kapta. A felvétel január 22-én került a boltokba és máris jóval népszerűbb, mint elődje.

A Twilight közel 80 ezres eladással a brit Top 40 első helyén debütált a múlt hónap végén. Angliában tehát már közkedveltek és ismertek, de vajon nálunk is befutnak? Szerintem van rá esélyük, ugyanis a főként a pop és az r&b műfajában jeleskedő együttes nem csak saját dalaival hódít. Egyéni és egészen remek feldolgozásaival is számos rajongót szereznek, melyeket a kor divatjának megfelelően a You Tube-ra töltenek fel. Élvezetes és kreatív előadásokat láthatunk tőlük. Érdemes megnézni párat! A srácok kiválóan gitároznak, a dobos teljesen átadja magát a zenének, Amanda pedig remekül énekel.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús music videos új klipek 2012 remenysegei 3 cover drive cover drive cover drive twilight cover drive twilight official music video cover drive twilight new music 2012 cover drive twilight új zene

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr954079924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása