Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Far East Movement ft. Cover Drive - Turn Up The Love

2012.06.23. 20:34 engyus

far east movement cover drive.pngA Far East Movement azon bandák közé tartozik, akik néha-néha előrukkolnak egy-két jó felvétellel, ám ezek mellett teljesen szürke és jelentéktelen dalokat is képesek gyártani. Nem olyanok, mint egy Coldplay vagy egy One Direction. Bár nem hiszem, hogy méltó volt most őket egy Coldplay-jel összehasonlítani. A Coldplay számára biztosan nem. Valamint talán a tinilányok Herkuleseiként hódító öttagú One Directiont sem kellett volna Chris Martinnal és csapatával egy lapon említeni. De remélem értitek a gondolatmenet lényegét. Tucatzene ide vagy oda, mégis kijelenthető hogy a fiatal srácok elég jó albumeladási mutatókkal rendelkeznek. Szóval itt van nekünk a Far East Movement, akiket nem igazán tudok hová tenni. Megfigyelhető, hogy legfelkapottabb dalaik többnyire kivétel nélkül valamelyik éppen népszerű vagy éppen feltörekvő előadó közreműködésével készültek.

Így történt ez a Like G6, a Rocketeer és az If I Was You című dalok esteében is. De a legutóbbi slágergyanús felvételük is ebbe a kategóriába sorolható, hiszen az örök tinisztár titulust kibérlő Justin Bieber közreműködésével készült el a Live My Life c. dal. A szóban forgó felvétel egyébként a banda negyedik, Dirty Bass c. albumának első kislemezdala volt. Ezt követte az album címadó felvétele májusban, június 21-én pedig megérkezett a harmadik single is Turn Up The Love címen. Mondanom sem kell hogy ez is egy koprodukció, hiszen a Cover Drive nevű formációval készült. A négytagú barbadosi formációt februárban mutattam be, mint 2012. nagy reménységeit. Nos talán jó úton haladnak, hiszen azóta újabb daluk is megjelent már, amiről elfelejtettem beszámolni. De a holnapi posztban pótlom a hiányosságokat! Addig is itt a Far East Movementtel közösen készített Turn Up The Love zenei videója!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos far east movement új klipek far east movement ft cover drive turn up the love far east movement ft cover drive turn up the love klippremier far east movement ft cover drive turn up the love official music video far east movement cover drive

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr814606999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása