Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Alexandra Burke - Let It Go

2012.05.06. 22:56 engyus

Alexandra_Burke_Heartbreak_On_Hold_cover.jpgMegkérdőjelezhetetlen, hogy a 2008-as X Factort megérdemelten és ellenállhatatlanul nyerte meg Alexandra Burke. Klasszisokkal jobb volt a mezőnynél és szinte nem is volt kérdés, hogy ki lesz a végső befutó. Aztán ahogy az lenni szokott, egy-két népszerű saját dal után, szép lassan feledésbe merült az egykori győztes. A döntőben előadott Hallelujah örök kedvenccé nőtte ki magát. Az ezt követő Bad Boys, a The Silence, vagy az All Night Long csak ideig-óráig marad a köztudatban, a többi nem említett kislemezdalról nem is beszélve. Egy ideje nem hallottunk Alexandra Burke-ről, aki 2012-ben új nagylemezzel jelentkezik.

Június 4-én jelenhet meg a fiatal brit énekesnő második stúdióalbuma, Heartbreak On Hold címen. A megszokott divatzene stílusát követve az új dalok is a modern electropop és dance műfajában íródtak. Pedig szerintem Alexandra Burke ettől sokkal többre hivatott, de ő inkább a az eladható bulislágerekre hajt. Olyanokra, mint az album első kislemzedala, az Elephant, vagy május 27-én megjelenő Let It Go. Sok helyen olvastam, hogy Let It Go c. felvétele a nyár egyik legnagyobb slágere lehet. Nyugodjunk meg! Nem lesz az! Kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán nálunk játszani fogják-e. Egy-két hetet eltölthet a brit slágerlista élén, de szerintem nincs benne több. Bár ki tudja, lehet hamarosan térden állva kérek elnézést a szavaimért. Szóval Alexandra legújabb dala a Let It Go, melynek a közelmúltban klipje is készült. A sablonosnak mondható, bulira invitáló alkotást most meg is nézhetitek. De inkább a dalt hallgassátok, az jobb!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók alexandra burke let it go napi music slágergyanús engyus music videos új klipek alexandra burke let it go alexandra burke let it go official music video alexandra burke let it go klippremier alexandra burke let it go klip alexandra burke let it go új dal

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr924490324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása