Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Jessie J ft. David Guetta - Laserlight

2012.04.12. 19:29 engyus

jessiejth-290x290.pngGondolom rajtam kívül sokan várjátok már Jessie J következő albumát. A tavalyi évben népszerűvé vált énekesnő első stúdióalbuma több remek slágerrel gazdagította a toplistákat és a rádiók lejátszási listáit. Debütáló albumnak első osztályú volt a nagylemez, de vajon ilyen sikeres lesz a következő is? Erre a válaszra még várnunk kell, és egyelőre meg kell elégednünk Jessie J Who You Are c. nagylemezének újra kiadott Platinum Edition nevű változatával. Természetesen új dalok is kerültek a novemberben megjelent albumra. Ilyen például a nagy kedvenc Domino és a hamarosan megjelenő Laser Light is.

Az énekesnő mostanában nagyon elfoglalt, ugyanis Angliában is elindult a The Voice nevet viselő tehetségkutató, melynek Jessie J az egyik zsűrije és mentora. A munka mellett azonban arra jutott ideje, hogy klipet készítsen legújabb, Laser Light címet viselő dalához. Az énekesnő új kislemezdala május 13-án jelenhet meg hivatalosan. A felvétel David Guetta közreműködésével készült, ezért egyáltalán nem meglepő a house és a dance stílus megjelenése. Elsőre tipikus Guetta dalnak tűnt a zenei alap miatt, de Jessie J hangját meghallva, hamar feledésbe merült ez a felvetésem. Nem először dolgoztak ők együtt, hiszen David Guetta aktuális albumán is szerepel egy közös felvételük, mégpedig a Repeat c. dal. A két nappal ezelőtt bemutatott klipet Emil Nava rendezte, aki a Domino c. felvétel videója kivételével, Jessie J összes klipjét is jegyzi.

Szólj hozzá!

Címkék: jessie j jessie j ft david guetta laserlight jessie j ft david guetta laserlight official music video jessie j ft david guetta laserlight klippremier jessie j ft david guetta laserlight videoklip jessie j ft david guetta laserlight új dal jessie j laser light jessie j új dal

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr294393993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása