Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Demi Lovato - Give Your Heart a Break

2012.04.05. 00:09 engyus

Give_Your_Heart_a_Break.jpgA Camp Rock c. sikerfilm egykori főszereplője a tavalyi évben adta ki harmadik stúdióalbumát. Demi Lovato ezzel végre megmutatta, hogy a sikerhez vezető Disney-korszak után is a pályán tud maradni, és képes egy érett, eladható zenei válogatással előrukkolni. Kezdeti tinislágerei után az Unbroken címet viselő szeptember 20-án megjelent album első kislemezdala igazi pálfordulást jelentett az énekesnő pályafutásában. Az énekesnő élete után, dalai is változáson mentek keresztül. A Skyscarper c. sláger ugyanis már jóval komolyabb mondanivalóval rendelkezett mint Demi Lovato korábbi dalai, valamint a felvétel hangvétele is elhagyta a korábban megszokott vidám, és pörgős ritmusokat. A második kislemezdal csak január 23-án érkezett meg, Give Your Heart A Break címmel.

Demi Lovato legújabb dala vagy hatalmas sláger lesz, vagy csupán egy dal a sok közül, melyet más slágerekből gyúrtak össze a készítők. A 19 éves amerikai színész- és énekesnő aktuális electropop balladája ugyanis számos remek dal hangzásvilágával mutat hasonlóságot. A bevezető dallamok leginkább a Coldplay 2008-as Viva La Vida c. slágerének alapszólamaira hasonlítanak. De ha úgy vesszük, ez egy praktikus húzás, ugyanis a szóban forgó hegedűszólamok korábban hatalmas sikereket értek el. Azt hiszem a refrénben van az igazi pikantéri. Bár lehet én vagyok túl szőrszálhasogató, de a refrén második részének dallamai engem Diddy, Dirty Money és Skylar Grey, Coming Home c. felvételének jól ismert zenéjére emlékeztetnek. De van itt még pár szólam, ami szintén ismerős valahonnan... Ettől eltekintve már most nagyon népszerű a dal, a napokban bemutatott videoklipnek köszönhetően pedig valószínűleg még nagyobb népszerűségre tesz szert. Demi Lovatonak pedig szurkolunk, hogy a szanatóriumi időszak és a lelki, valamint fizikai problémák után, még több dallal jelentkezzen a jövőben!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier demi lovato napi music slágergyanús engyus music videos demi lovato give you heart a break demi lovato give you heart a break klippremier demi lovato give you heart a break official music video demi lovato give you heart a break videoklip demi lovato give you heart a break új dal 2012 give you heart a break

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr164364513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása