Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Neon Trees - Everybody Talks 2.0

2012.03.21. 21:36 engyus

Neon_Trees_Picture_Show.jpg2010 tavaszán adta ki debütáló nagylemezét a Neon Trees. Az amerikai alternatív rockbanda 2005-ben alakult meg, ám az igazán átütő sikert és népszerűséget a tavalyi évben kiadott Animal című sláger hozta meg. A Habits címet viselő stúdióalbum legismertebb felvétele a Billboard Hot 100-as lista 13. helyéig jutott. Az Alternatív Rockdalok toplistáján pedig az első helyet is sikerült bezsebelnie.

Az együttes tehát megalapozta magának a világszintű ismertséget és hírnevet. Ezért második albumuk minden bizonnyal ismét sokakhoz eljut majd, és biztosan akad majd újra olyan daluk, ami a zenehallgatók kedvence lesz. Április 17-én jelenik meg a Neon Trees második stúdióalbuma Picture Show címen. Az első kislemezdal, az Everybody Talks, már tavaly december 20-án debütálhatott. Az együttes legújabb dalának animációs videoklipje pedig januárban készülhetett el, és került bemutatásra. A napokban azonban újabb zenei videó látott napvilágot, ezúttal már valós szereplőkkel. Valószínűleg ez a március elején megjelent klip lesz az Everybody Talks hivatalos videója.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók slágergyanús engyus music videos új klipek neon trees everybody talks neon trees everybody talks official music video neon trees everybody talks klip neon trees everybody talks second video neon trees everybody talks új videó

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr404327906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása