Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Compact Disco - Sound Of Our Hearts

2012.03.20. 20:39 engyus

Compact Disco_kép.jpgMint az már köztudott, a májusban esedékes 57. alkalommal megrendezendő, Eurovíziós Dalversenyen a Compact Disco képviseli Magyarországot. A 2008-ban alakult magyar együttes nyerte el a korábban lebonyolított selejtezőkön a zsűri, valamint az ország lakosságának tetszését. Mint arról már korábban beszámoltam, a magyar zeneipar ismételten hozta az igen csak alacsony színvonalú jelenlétet a selejtezők során. Nem is csak a bugyuta és semmitmondó dalokról van szó, hanem azok élő előadásáról is. Tisztelet a kivételnek, a "rangos" mezőny az én szememben ismét lebőgött.

A Compact Disco azt hiszem a kivételek közé tartozik. Legalábbis az ország közönsége szerint. Megalakulásuk óta egyre népszerűbbek, egyre többen kedveleik őket és valljuk be, egészen jó zenét is játszanak. Debütáló nagylemezük 2009 decemberében jelenhetett meg, Stereoid címmel. Második albumuk pedig a tavalyi évben készült el és került kiadásara II címen. A kezdeti sikerek után 2011-ben a Fonogram gálán az év elektronikus zenei produkciójának járó díjat is elnyerték. Az új album egyik legnagyobb slágere kétségtelenül a Feel The Rain című dal, melyet gyakran hallhatunk a rádiókban is. De hamarosan talán ezt is lekörözheti Eurovíziós daluk, a Sound Of Our Hearts című felvétel.

Mindezek ellenére nekem annyira nem tetszett a selejtező döntőjében nyújtott teljesítményük. Élőben teljesen máshogy szólt a dal, lehetett volna sokkal jobb is. Szóval van még mit gyakorolni májusig, lesz még mit csiszolni az előadáson. De hamis ének ide vagy oda, a Comapct Disco talán azon kevés jelöltek egyike, akikkel nem égetjük le magunkat Európa évről-évre megrendezett giccsparádéján. Ádok Zolit jobb, ha elfeledjük, Rúzsa Magdi és Wolf Kati már jobban szerepelt, bár egyik előadás sem hozta meg a várt sikereket. Majd meglátjuk idén mi lesz! Az viszont biztos, hogy új arcunkat mutatjuk majd Európának. Ahogy a Compact Disco is új arcát mutatja, hiszen a napokban egy remekbeszabott zenei videót készítettek Sound Of Our Hearts c. daluk mellé. A március 18-án bemutatott klip egy gazdag üzletember és egy hajléktalan egy napját mutatja be, akik bár különbözőek hasonlóan élnek. Tényleg remek videó lett, érdemes megnézni!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók compact disco napi music slágergyanús engyus music videos új klipek compact disco sound of our hearts compact disco sound of our hearts klippremier compact disco sound of our hearts official music video compact disco sound of our hearts klip compact disco sound of our hearts video premier compact disco sound of our hearts eurovision 2012 sound of our hearts compact disco sound of our hearts 2012 klip eurovision eurovízió

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr214327890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása