Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Usher - Climax

2012.03.09. 22:48 engyus

usher-climax-cover.jpgA 2010-ben kiadott Raymond v. Raymond című lemez hatalmas sikere után, Usher hamarosan új dalokkal tér vissza a pop világába. Ugyanis az r&b egyik legismertebb modernkori képviselője a tavasz folyamán új albummal rukkol elő. A készülő nagylemezről egyelőre nem sokat tudni, az azonban biztos, hogy Usher hetedik stúdióalbumának első dala már a múlt hónapban bemutatásra került.

Február 22-én a lemez előfutáraként jelenhetett meg a Climax c. kislemzdal. De az internetről már február 14. óta megvásárolható a 32 esztendős amerikai énekes legújabb slágergyanús dala. Különleges felvételről van szó, hiszen az elmúlt időszakban már megszokhattuk Usher pörgős és dinamikus dalait, ám ez a dal valahogy átmenetet képez ezek és az énekes lírai felvételei között. A fel-felcsendülő dance alapok mellett ezúttal főként Usher hangjáé a főszerep, ami szerintem remek húzás, emlékezve az énekes egy-két igen gyenge élő fellépésre. A hangulatos dal mellé egy egyszerű, de ötletes és remek klip készült, ami a mai napon debütálhatott.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music usher klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek usher climax usher climax official music video usher climax klippremier usher climax videoklip usher climax új dal klip usher új dal 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr254300791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása