Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Jennifer Hudson & Ne-Yo ft. Rick Ross - Think Like A Man

2012.03.05. 22:36 engyus

jennifer-hudson-s-think-like-a-man.jpgAz Oscar- és Grammy-díjjal is rendelkező Jennifer Hudson új dalban csillogtatja meg énektudását. Az amerikai énekesnő ezúttal elismert és méltán népszerű zenésztársainak közreműködésével készítette el legújabb felvételét. Ugyanis az American Idolból induló Jennifer Hudson a közelmúltban készítette el legújabb felvételét, méghozzá Ne-Yo és Rick Ross segítségével. A kiváló énekesek ezúttal egy hamarosan bemutatásra kerülő amerikai mozifilm, a Think Like A Man c. alkotás főcímdalához adták nevüket.

A dal címe szintén a Think Like A Man címet kapta és természetesen helyet kapott a film hivatalos zenei válogatásalbumán is. Jennifer Hudson aktuális felvételének zenei videója az elmúlt napokban debütálhatott és számos jelenetet tartalmaz az USA-ban április 6-án bemutatásra kerülő vígjátékból. Arról hogy a film mikor érkezik hazánkba még nem sokat tudni, de az bizonyosm hogy a Steve Harvey könyve alapján elkészített film szereplői közt megtaláljuk Michael Ealy, Kevin Hart, Chris Brown, Meagan Good és Kelly Rowland nevét is. ÉS az is bizonyos, hogy aki kedveli a hamisítatlan r&b muzsikát, az most sem fog csalódni, hiszen a szakma nagyjai teszik tiszteletüket a Think Like A Man c. dalban.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music jennifer hudson klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek jennifer hudson ne-yo think like a man rick ross jennifer hudson ne-yo think like a man rick ross official music video jennifer hudson ne-yo think like a man rick ross klippremier jennifer hudson ne-yo think like a man rick ross video film jennifer hudson think like a man

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr424282893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása