Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Miley Cyrus - You're Gonna Make Me Lonesome When You Go

2012.01.26. 22:40 engyus

Miley Cyrus - You’re Gonna Make Me Lonesome When You Go.jpgAz utóbbi időben kicsit megfeledkezett a világ Miley Cyrusról. Az egykori Disney csillag, aki Hannah Montana szerepével vált híressé az egész világon, a közelmúltban nem igazán hallatott magáról. Nos arról, hogy ez jó-e nekünk, avagy sem, azt rátok bízom. Tény hogy volt olyan időszak amikor az éppen csak kamaszodó Miley kicsit túllőtt a célon, nagy felháborodást keltve ezzel a Hannah Montana epizódjain felnövő gyerekek szüleinél. Mostanra azonban talán megnyugodott a mindössze 19 esztendős lány és egy új dallal jelentkezett.

Utoljára 2010. júniusában jelent meg stúdióalbuma Can't Be Tamed címen. Erről az albumról a címadó felvétel és a Who Owns My Heart c. dalok váltak leginkább ismertté. Azóta többféle hírt is lehetett hallani a színész és énekesnőként is jeleskedő tinicsillagról. Egyes források szerint Miley inkább a filmezésre koncentrál majd, mások szerint pedig negyedik stúdióalbumán dolgozik. Hogy mi lesz vele, az még a jövő zenéje, de a napokban az Amnesty International, nemzetközi emberi jogi szervezet egy kampányában tűnt fel. Az akció keretében Bob Dylan legjobb dalait dolgozzák fel különböző énekesek, amelyek négy albumon jelennek majd meg. Az eladásból származó bevételek pedig teljes egészében a szervezethez kerülnek. Miley is részt vesz az akcióban és Bob Dylan, You're Gonna Make Me Lonesome When You Go c. dalát dolgozta fel. A dalban Johnzo West is közreműködik. A felvétel mellé zenei videó is készült, ami a napokban került bemutatásra.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music miley cyrus klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek miley cyrus you re gonna make me lonesome when you go miley cyrus you re gonna make me lonesome when you go klippremier miley cyrus you re gonna make me lonesome when you go video miley cyrus you re gonna make me lonesome when you go amnesty international miley cyrus bob dylan cover

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr883861714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása