Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Matt Cardle - Amazing

2012.01.19. 22:46 engyus

matt_cardle_1.jpgSzámomra mindig egy kicsit rejtély volt Matt Cardle személye. Van a srácban valami titokzatosság. A 2010-es X Factor győztese a műsor idején nagy kedvencként lépett fel minden héten. Első albumát is nagy várakozások előzték meg, de mára mintha kicsit megcsappant volna népszerűsége. Bár az is igaz, hogy nem Angliában élünk, hanem Magyarországon. Lehet, hogy ott jóval nagyobb sztárnak számít, mint itthon érezzük.

Debütáló albuma Letters címen látott napvilágot az elmúlt esztendő októberében. Az albumról eddig három dalt ismerhetett meg a közönség. Ezek egytől-egyig olyan dallamokból épültek fel, melyek nagyszerűen passzoltak Matt hangjához és stílusához. Eddig talán Run For Your Life című felvétele vezeti a népszerűségi listát. Legutóbb a Starlight került bemutatásra, február 19-én pedig megérkezhet az album negyedik kislemeze, az Amazing c. dal. Matt újdonsága ismét a lírai dallamokban jeleskedik és ez a felvétel is kimondottan Matt egyéniségéhez íródott. Nekem valamiért James Morrison és Bon Iver jut eszembe az énekesről. Talán a líraiság, a dallamok és az előadásmód miatt. Mindenesetre legújabb felvétele is egy igazán remek dal lett. A múlt héten bemutatott zenei videót megint nem vitték túlzásba a készítők. De talán nem is kell. A kissé werkfilm-szerű elemeket is tartalmazó klipben látszólag semmi nem történik. De mégis igazán hangulatos lett az elkészült videó. Remek fények és karakterek színesítik Matt Cardle legfrissebb felvételének előadását.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos matt cardle új klipek matt cardle amazing matt cardle amazing official music video matt cardle amazing klippremier matt cardle amazing klip matt cardle amazing video matt cardle amazing single matt cardle new single

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr73591658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása