Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Willow ft. Nicki Minaj - Fireball

2011.12.29. 21:34 engyus

Willow-Smith-featuring-Nicki-Minaj-Fireball.jpgAz év elején már-már szokásosnak mondható rovatomban írtam Will Smith lányáról, a fiatalon énekesi babérokra törő Willowról. Willow Smith méltán szerepelt a 2011. Reménységei című rovatban, és biztos vagyok benn hogy ma már többen ismerik nevét és dalait mint egy éve. Szerencsére a lány még nem esett abba a hibába mint a mostani tinisztárok és nem áraszt el minket minden hónapban új dalokkal és klipekkel.

Willow Smith még csak 11 éves, máris három népszerű dal és klip kötődik nevéhez. Whip My Hair című debütáló slágere tavaly bombaként robbant, ami az amerikai Billboard 100-as lista 11. helyéig küzdötte magát. A brit top 40-es listán pedig egy második hellyel debütált a felvétel. Márciusban érkezett meg a 21st Century Girl c. felvétel, melyet a mai napig már több mint 21 millióan tekintettek meg. Október 6-án pedig a harmadik Willow kislemezdal is megjelent, mégpedig a Nicki Minaj közreműködésével készített Fireball c. felvétel. A Hype Williams rendezte hivatalos videoklip nemrég vált közkinccsé. Ha minden jól megy áprilisban megjelenhet a fiatal lány első stúdióalbuma is, mely You Think You Know Me címen kerül majd a boltokba.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos willow smith új klipek willow ft nicki minaj fireball willow ft nicki minaj fireball official music video willow ft nicki minaj fireball klippremier willow ft nicki minaj fireball klip willow ft nicki minaj fireball video willow smith fireball

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr223505375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása