Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Két éves a Napi Music!!!

2011.12.28. 18:32 engyus

hirdetés.jpg

Ismételten magunk mögött hagytunk egy esztendőt! Azaz ismét eltel egy év a Napi Music életében is. A mai napon 2 éves lett az oldal. 2009. december 28-án kezdtem bele a blogolásba és azóta is tart a dolog. Hamar rátaláltatok az oldalamra és egyre többen voltatok rá kíváncsiak nap, mint nap. Így volt motiváció hogy a kezdetben csak saját magam szórakoztatására elkészült oldal tovább éljen. Az elmúlt egy évben is számos levelet és kedves gondolatot kaptam, melyeket ezúttal is nagyon köszönök. Most is megpróbáltam bemutatni a legújabb klipeket és dalokat. Több kevesebb sikerrel persze...

Ugyanis az idei évben már nem volt annyi időm, amennyit szerettem volna. Munka, iskola, élet, blog. Ez volt a sorrend sokszor, és már közel sem tudtam annyit foglalkozni az oldallal, amennyit korábban. Nézzétek el ezt nekem, hiszen egyedül csinálok mindent. És egy cikk hiteles megírása nem két perc. Információ után kell kutatni, fordítani, megírni. Lehetne persze úgy is mint nagyon sok hasonló témájú és nagyobb látogatottságú oldalon, hogy nem írok semmit, csak a videókat osztom meg. De az nem a Napi Music lenne!

Mindent összegezve elmondható hogy a kevesebb cikk ellenére is sokan látogatták meg az oldalt és nőtt az érdeklődők száma. Idén az említett okok miatt kevesebb bejegyzésre, klippremier és rovatra futotta az időmből, de azért bízom benne nem unatkoztatok. Új dalokat, klipeket és előadókat ismerhettetek meg. Valamint a rovatokban továbbra is számos zenei különlegességet, amatőr feldolgozást tekinthettetek meg. A zenei kuriózumok és You Tube videók nagy része mostanság a blog Facebook oldalán került megosztásra. Nagyobb sikere is volt.

Idén sem maradhatott ki az X Factor rovat, amivel szintén elvagyok maradva és két bejegyzéssel még lógok. Megismerhettétek 2011. Reménységeit is, ahol az öt említett személyből négyet sikerült is eltalálni. A zenei hírekről, díjátadókról viszont nem igazán emlékeztem meg. Köszönöm a sok biztatást, a türelmet és a sok látogatót! Köszönöm a hozzászólásokat és azt is hogy sokan olvassátok soraimat. Szóval köszönöm ezt a 2 évet! A Napi Music jövőre is itt lesz, újult erővel és bízom benne, hogy a régi lelkesedéssel. Új dizájnra még nem futotta, mert az is az én feladatom, de talán a következő év elején. Viszont a január elejére elkészül az újabb Napi Music promó videó! És talán még annyi, hogy a jövőben valószínűleg változni fog még valami. Azon gondolkodom hogy vehetnétek jobban részt az oldal működésében, na majd meglátjuk! :) Fel a fülekkel! És most jöjjön egy pár száraz de érdekes statisztikai adta:

Az elmúlt 2 évben összesen 119 672 látogató volt kíváncsi az oldalra. Az oldalletöltések száma pedig meghaladja a 180 ezret. A látogatók 44,67 %-a rendszeresen visszatérő vendégnek számít. Eddig a világ 89 országából kattintottak az oldalra, ami azért elég szép szám. Az első helyen természetesen Magyarország áll. Hazánkat pedig Románia és Szlovákia követi. Az ország 198 településéről érkezett már adat a statisztikai mutatók közé. A legtöbben Budapestről, Debrecenből és Miskolcról nézték meg a Napi Music-ot. Messze a legsikeresebb bejegyzésnek számít a Maddi Jane-ről szóló post, melyet ezidáig 3357-en néztek meg. Szinte mindig az aktuális Top 5-ben található és sokszor vezeti is a toplistát. Hatalmas fölényét az is mutatja hogy a második helyen álló Rihanna S&M c. daláról szóló cikkre csak 602-en voltak kíváncsiak. Végezetül pedig már csak számomra legfontosabb adatok maradtak. Két év alatt összesen 755 bejegyzést írtam. Ebből idén 346 született. Ez közel 700 klippremiert jelent... Azért durva 2 év volt ez! :)

Köszönettel üdvözöl Titeket a szerkesztő!

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr653502602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása