Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Little Mix - Cannonball

2011.12.27. 15:52 engyus

Elkészült az idei brit X Factor nyertesének első klipje. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a döntőben minden finalista elénekel egy korábban sikeres és közkedvelt dalt. Az idén a választás Damien Rice, Cannonball című dalára esett. A remek felvételt két különböző stílusban hallhattuk a döntőben Marcus Collins és a Little Mix előadásában. A Little Mix nevű lánybanda produkciója lenyűgöző volt, és nem is meglepő hogy ők nyerték az idei évadot.

A Little Mix nevű lánybanda úgy nyerte meg a showt, hogy igazából nem is jelentkeztek a műsorba. Ez persze igen furcsán hangzik, mégsem az. Mivel kevés csapat jelentkezett, a mentorok úgy döntöttek hogy a korábbi évekhez hasonlóan a kiejtett, ám jó hangú énekesekből állítanak össze csapatokat. Így alakult meg négy lányból álló Little Mix, akik kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtva jutottak el a végső döntőig. A múlt héten került bemutatásra a győztes daluk mellé készült zenei videó melyben a lányok legjobb pillanatait láthatjuk.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music x factor klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos x factor 2011 új klipek little mix little mix cannonball little mix cannonball official music video little mix cannonball x factor little mix cannonball klippremier little mix cannonball dal

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr653499097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása