Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Sak Noel - Paso (The Nini Anthem)

2011.12.21. 21:44 engyus

Az elmúlt hónapokban elég sokszor kellett meghallgatnom Sak Noel, Loca People című felvételét. Nem azért mert akartam, hanem azért mert mindenhonnan ez szólt. Kivétel nélkül! Egy ideig idegesítőnek találtam, de aztán kezdtem megszokni. És végül ahogy mondani szokták: "Ez olyan sza@r, hogy már jó!"

Sak Noel egy katalán DJ, aki az imént említett számmal tett szert rövid idő alatt nagy hírnévre. A zenész irányvonal mellett zenei producerként és videoklip rendezőként is munkálkodik. A Loca People klipjét is saját maga rendezte, ahogy a közelmúltban megjelent új dalának zenei videóját is. A DJ előző dalához kísértetiesen hasonlító felvétel, a Paso (The Nini Anthem) címet kapta. A november 15-én bemutatott kislemezdal valószínűleg hasonló sikereket érhet el majd mint elődje. Egy vérbeli partyslágerről van szó, melynek klipje is a felhőtlen bulizásról szól.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos sak noel új klipek sak noel paso the nini anthem sak noel paso the nini anthem official music video sak noel paso the nini anthem klippremier sak noel paso the nini anthem video paso the nini anthem sak noel új dal

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr43481772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása