Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

X Factor '11 # 14. - Viszlát Janet!

2011.12.02. 23:53 engyus

A tengerentúlon ismét retteghettek a versenyzők, hiszen a soron következő döntő végén ismét ketten búcsúztak. Már-már unalmas lehet, de ismételten csak Melanie Amaro nevét kell megemlítenem. De ami jó, az jó! Ezúttal R. Kelly dalát, a The World's Greatest c. klasszikust adta elő a tőle megszokott módon. És ahogy múltkor is írtam, Josh Krajcik magára talált. Az eddig is felszabadult és mindent beleadó énekes, ismét előhúzott valamit a tarsolyából. Saját magát kísérte zongorán a Rolling Stones, Wild Horses című dalának eléneklése közben. Chris Rene saját stílusában egészen jól mozog, nem egy nagy énekhang, mégis van benne valami. Drew és Rachel Crow ezúttal feledhetőbb teljesítményt nyújtott. Marcus Canty, Astro, LeRoy Bell és az utolsó csapat, a Lakoda Rayne is. Végül az utóbbi versenyzőknek kellett hazamennie. Így a csapatok végleg elfogytak az amerikai X Factorból.

A brit X Factor  nyolcadik döntőjére már csak öten maradtak, ezért minden versenyző duplán énekelt. Kisebb nagyobb sikerekkel. Az általam nagyon favorizált Janet megpecsételte saját sorsát. Nem elég hogy kicsit tényleg unalmassá vált, hiszen minden dalt ugyanúgy énekelt el, de ismét sikerült elfelejtenie a szöveget. A másik nagy kedvenc lánybanda, a Little Mix viszont Christina Aguilera, Beautiful c. dalával elképesztő élményt nyújtott. A nagy túlélő, Amelia Lily sem okozott csalódást, mindkét dalban remekül helytállt, mégis Kelly Clarkson, Since U Been Gone c. slágerével énekelte tovább magát az elődöntőbe. Marcus Collinstól is elvárható volt a jó teljesítmény és szinte biztosak lehettünk benne hogy borítékolható a továbbjutása. Misha B számomra még mindig csak egy szimpla énekesnő, jó hanggal és egy unszimpatikus személyiséggel. Valahogy nem áll össze az egyénisége. Talán a közönség is ezt érezte, hiszen újra párbajoznia kellett, mégpedig Janet Devlinnel. Persze a zsűri ismét Misha-t juttatta tovább. Most tovább jutott, de a következő adást márt biztosan nem éli túl.

Az amerikai X Factor videóit itt nézhetitek meg: The X Factor US 2011 Live Show 5.

A brit széria nyolcadik döntőjének dalait itt találjátok: The X Factor 2011 Live Show 8.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music x factor x faktor napi music slágergyanús engyus x factor usa x factor 2011 x faktor 2011 hungary angol x factor janet devlin x factor marcus collins x factor melanie amaro x factor frankie cocozza x factor amelia lily x factor x factor 11 14 viszlat janet

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr513432959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása