Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Lady Gaga - Marry The Night

2011.12.02. 12:49 engyus

Lady Gaga megint nem fogta vissza magát! Legújabb klipjében sem az unalom és a könnyen érthetőség játssza a főszerepet. Persze az igazsághoz az is hozzátartozik hogy ezúttal kicsit finomabban nyúlt a dolgokhoz. Első saját rendezésű zenei videójával sokkolt most minket napjaink egyik legismertebb popsztárja, amely rekord hosszúságú, több mint 13 perces lett.

A Marry The Night című dal Lady Gaga második, Born This Way címen bemutatott stúdióalbumának ötödik kislemezeként jelent meg november 15-én. A felvétel eléggé slágergyanús, de valószínűleg nem éri utol a Born This Way című sláger sikereit. A dal klipjét maga az énekesnő rendezte. Ez a videó is elég hosszú lett, ráadásul a dal csak a nyolcadik perc után kezdődik el. Az érthetetlenebbnél érthetetlenebb jelenetek elvileg Gaga életének legrosszabb napjára utalnak, amikor is elutasította egy lemezkiadó cég. Azért Lady Gaga is kreatív korszakát éli azt hiszem. Ebben ez az évben ez már a hatodik zenei videója!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music lady gaga klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos marry the night lady gaga marry the night lady gaga marry the night official music video lady gaga marry the night klippremier

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr493431573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása