Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Inna - Endless

2011.11.29. 20:48 engyus

Szeptember 19-én jelenhetett meg Inna második nagylemeze, az I Am The Club Rocker címet viselő stúdióalbum. Az eddigi kislemezdalok mind népszerűek voltak, mégis talán az első single-ként megjelenő Sun Is Up volt a legnépszerűbb. De a Club Rocker és az Un Momento című felvételek is kitűnően megállták a helyüket. November 25-én megérkezett az album negyedik kislemeze, az Endless című felvétel.

Úgy látszik a román énekesnő nagyon megkedvelte a Play & Win nevű párost, hiszen legújabb dala is az ő közreműködésével készülhetett el. Ugyanezt elmondhatjuk Alex Herronról is, aki Inna második nagylemezének eddigi összes klipjét rendezte és forgatta. Ezért nem meglepő hogy az Endless című dal zenei videója is az ő nevéhez fűződik. Az eddigiektől könnyedebb hangvételű dal egyébként a nők elleni erőszak megszűntetésért kampányol. A november elején elkészített zenei videó is ezen mozgalom világnapjának alkalmából kerülhetett bemutatásra.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music inna endless klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek inna endless inna endless official music video inna endless klippremier inna endless videoklip inna endless new single

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr903422946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása