Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

X Factor '11 # 13. - Feleződik a mezőny

2011.11.26. 23:14 engyus

Amerikában el is elérkezett az a hét, amelyre minden országban sor kerül. Rockdalokat kellett énekelniük a versenyzőknek. Ezt a szabályt persze sokan sokféleképpen értelmezik és megtalálják a kiskapukat. Itt főleg a mentorokra gondolok, akik néha pontosan tudják hogy versenyzőjük képtelen volna elénekelni egy vérbeli rocknótát. Akadtak is ebből problémák, mentori összeszólalkozások. Akármennyire is remek volt a fiatal Drew produkciója, akármennyire is a U2, With Or Without You című daláról van szó, az előadásmód nem éppen "torokszaggató", "mikrofonfeldöntő" előadás volt. Rockhoz igen csekély köze volt, de ettől függetlenül remek volt. Jómagam persze inkább ezt hallgatom mint a tini rapper, Astro állandó karattyolását, akinek teljesen mindegy mi a tematika, énekhang egy darab sem jön ki a torkán. Chris Rene is közelebb ál a rap-hez de ő legalább énekel is és néha egészen jól. Például most is. Igaz hogy Bob Marley, No Woman O Cry c. dala sem annyira rock, de élvezhető előadás volt.  Melanie Amaro is megtalálta kiskaput a REM dalával, hiyzen ezt is saját stílusára formálta. A döntő abszolút győztese Josh Krajcik volt, aki magára talált és egy zúzós és dinamikus rock slágerrel hozta lázba a mentorokat és a közönséget. Végül Astro és a szürke teljesítményt nyújtó, ámde tehetséges Stacy Francis vívta a párbajt. Utóbbi távozott. No comment!

A britek X Factorában ezúttal filmslágerekkel álltak színpadra az énekesek. A frissen visszatért Amelia Lily úgy énekel, mintha nem hagyott volna ki adásokat. Elképesztően magabiztos és lehengerlően énekel. Ahogy a Little Mix nevű lánybanda is, aki talán most énekelt a legjobban. A szerény és egyszerű Janet Devlin is visszatalált önmagához a Kiss Me című filmslágerrel. Ezúttal még Misha B is élvezhető műsort csinált. Persze kellett ehhez Whitney Houston, I Have Nothing című klasszikusa is. Marcus Collins és Craig Colton ezúttal átlagosan teljesített. Ezért nem is volt meglepő hogy az egyik párbajozó Craig lett, a másik pedig Amelia, aki nem volt önfeledten boldog, még ha meg is nyerte a párbajt.

Az amerikai X Factor videóit itt nézhetitek meg: The X Factor US 2011 Live Show 4.

A brit széria hetedik döntőjének dalait itt találjátok: The X Factor 2011 Live Show 7.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music x factor x faktor napi music slágergyanús engyus x factor usa x factor 2011 x faktor 2011 hungary angol x factor janet devlin x factor marcus collins x factor melanie amaro x factor frankie cocozza x factor amelia lily x factor x factor 11 13 felezodik a mezony

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr263414237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása