Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

The Fray - Heartbeat

2011.11.20. 21:05 engyus

Kevés olyan előadó van a zeneiparban, melynek több szívbemarkoló és érzelmekkel átszőtt dala van, mint a The Fray nevű formációnak. A 2002-ben alakult együttes dalai között találunk olyanokat melyek tényleg valós érzelmeken alapulnak. Zenéjük és a frontember, Isaac Slade hangja egy olyan remek kompozíciót alkot, amely képes az ember lelkéig hatolni. How To Save A Life című daluk nyitotta meg ezt a sort és indította el őket a siker felé. Azóta pedig számtalan remek dallal vigasztaltak vagy derítettek fel minket.

Az együttes három év elteltével új albummal jelentkezik. Scars & Stories c. nagylemezük már a harmadik album lesz a sorban. A várhatóan ismét kiváló dalokkal ellátott album a jövő év elején, február 7-én kerül forgalomba. Az október 11-én bemutatott első kislemezdal, a Heartbeat címet viseli. A dal elsőként májusban csendülhetett fel a nagyközönség előtt, mégpedig a U2 turnéjának megnyitásakor. A dalt egy valós történet ihlette. Az együttes énekese Dél-Afrikából hozta magával azt az emléket, amikor egy olyan nővel találkozott, aki az életéért menekült. Hallgassátok meg dalt és nézzétek meg az együttes legújabb klipjét!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music the fray heartbeat klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek the fray heartbeat the fray heartbeat official music video the fray heartbeat klippremier the fray heartbeat új dal

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr413399095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása