Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

Selena Gomez & The Scene - Hit The Lights

2011.11.17. 21:10 engyus

Megmondom őszintén hogy régebben azt hittem hogy Selena Gomezt csupán a 10-17 éves lányok kedvelhetik. Aztán ezen álláspontom hamar megváltozott. Akkor már úgy láttam, hogy Selena Gomezt csupán a 8-16 éves tini korosztály kedvelheti. Aztán hamarosan azon kaptam magam, hogy jómagam is bőszen hallgatom Naturally című felvételét, valamint az mp3 lejátszóm zenei listáján fel-fel bukkan a Love You Like A Love Song. Végül pedig két héttel ezelőtt jött el az életemben az igazi „turning point”, amikor is már javában felnőtt korban járó fiúk autórádiójából bömbölt elemi erővel az imént említett dal. Ablak letekerve és ütemes fejmozgás, ahogy azt kell!

Ezek után már nem is annyira ciki meghallgatni a fiatal énekesnő dalait. Persze azért hozzá tartozik, hogy az elmúl évek során Selena felnőtt és gyönyörű nő vált belőle. (Menj a fenébe Justin Bieber xD) A szóban forgó hölgy legújabb stúdióalbuma egész jól sikerült. A június 28-án kiadott When The Sun Goes Down címet viselő nagylemez már Selena harmadik albuma. Ugyanezen a napon került bemutatásra a Hit The Lights c. felvétel, ami az album harmadik kislemezeként jelenhetett meg. Selena Gomez és bandája már klipet is készített legújabb dalukhoz.  A zenei videó tegnap vált nyilvánossá!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók selena gomez napi music slágergyanús engyus music videos hit the lights új klipek selena gomez the scene hit the lights selena gomez hit the lights selena gomez hit the lights official music video selena gomez hit the lights klippremier

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr983390888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása