Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Snow Patrol - This Isn't Everything You Are

2011.11.10. 21:05 engyus

A Run és a Chasing Cars című slágerek után, újabb népszerű felvétellel térhetett vissza a sokak által kedvelt brit alternatív rockot játszó Snow Patrol. Szeptember 2-án jelent meg az együttes legújabb dala Called Out In The Dark címen, amely azóta számos országban és toplistán remek sikereket ért el. Valószínűleg itthon is sokan kedvelitek az évek során nagy változásokon átesett banda legfrissebb albumának első kislemezdalát.

A Snow Patrol hatodik stúdióalbuma november 14-én kerülhet a lemezboltokba. A Fallen Empires c. korongon tizennégy új felvételt találunk majd, melyek közül minden bizonnyal egyik legsikeresebb, az első kislemez marad. Az album előtt egy nappal, azaz november 13-án pedig megjelenik a második single is, ami a This Isn’t Everything You Are címet viseli. Érdekesség hogy a dal a hivatalos megjelenést megelőzően, már október 14-től letölthető volt Hollandiában. A felvétel mellé nemrég készült a hivatalos zenei videó is, amit a fiúk Argentínában forgattak.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music snow patrol klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek snow patrol this isn t everything you are snow patrol this isn t everything you are official music video snow patrol this isn t everything you are új dal snow patrol this isn t everything you are új klip this isn t everything you are

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr823369375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása