Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

X Factor '11 # 10. - Izgalmas epizódok

2011.11.05. 18:52 engyus

Az amerikai X Factor első élő showja hozta a várt nézettséget és a színvonalat. De megmondom őszintén, nekem már azt sincs türelmem végig nézni. Valahogy hiányzik a pörgés és kicsit unalmas az egész. Amerika tényleg ennyire másvilág lenne? A show menete a megszokott volt. Kivétel talán hogy a műsor végén minden mentor hazaküldött egy-egy énekest. Persze ezt idén már az angolok is bevezették. Kivétel volt Simon Cowell, akinek kettő lánytól kellett búcsút vennie, ugyanis az ő csapatába végül egyel többen kerültek Köszönhető ez annak, hogy Simon egészen rossz döntést hozott, mikor Melanie Amaro-t is kiejtette. De mivel ő az X Factor atyja, neki mindent lehet. Végül úgy döntött, mégis számít a fiatal lányra, aki így 17. versenyzőként érkezett a műsorba. Olyan sokan vannak, hogy kiemelni valakit és mindenről beszámolni nem könnyű még. Akik megmaradtak az emlékezetemben, az a nagyszájú rapper, Astro és a csodálatos hangú Drew Rynievicz. Utóbbi feldolgozása egészen remekül sikerült.

A briteknél is keverednek a lapok rendesen. A legizgágább zsűritag, a mindig hangos Kelly Rowland ezúttal halk maradt. Betegsége és torokgyulladása miatt ki kellett hagynia a Halloween bűvöletében lezajló műsort. Helyére a 200-as győztes, Alexandra Burke ült be. A hölgyek nagy kedvenceként ismert The Risk nevű formációból kivált az egyik fiú és helyére a korábban kiesett Nu Vibe nevű csapat egyik énekes érkezett. Az eddig Rhytmix néven futó lánycsapat pedig időközben nevet váltott. Mostantól Little Mix néven futnak… Ki érti ezt? Az biztos hogy az említett két csapat mellett, Janet Devlin és Marcus Collins továbbra is erős formát mutat. Frankie Cocoza pedig továbbra sem tudom mit keres a műsorban. A vasárnapi adásban az is kiderült, hogy ezúttal a bájos, ámde elég halovány személyiségként érvényesülő Sophie-nak kellett távoznia. Böngésszetek a videók között bátran!

Az amerikai X Factor videóit itt nézhetitek meg: The X Factor US 2011 Live Show 1.

A brit széria negyedik döntőjének dalait itt találjátok: The X Factor 2011 Live Show 4.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music x factor x faktor napi music slágergyanús engyus x factor 2011 x faktor 2011 hungary angol x factor janet devlin x factor x factor 11 10 izgalmas epizodok

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr843356571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása