Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Nayer ft. Pitbull & Mohombi - Suave (Kiss Me)

2011.11.02. 20:58 engyus

A közelmúltban jelent meg az amerikai énekes és modell, Nayer legújabb dala és zenei videója. Az újdonságban a közismert Pitbull és a svéd valamint kongói felmenőkkel is rendelkező Mohombi is közreműködik. A gyönyörű lány klipje a közelmúltban debütált, méghozzá Pitbull You Tube oldalán! Szóval Pitbull-nál debütált egy olyan felvétel, amiben ő is részt vett, mégsem az ő dala. Érdekes… :)

A 25 éves Nayer Regalado már nem először dolgozott együtt az amerikai rapperrel. Ráadásul Pitbull egyik legkedveltebb felvételében, a Ne-Yo közreműködésével készült, Give Me Everything c. dalban vokálozhatott. Valamint Enrique Iglesias, Dirty Dancer c. dalában is szerepelt. Egyébként nem is olya meglepő, hogy a csinos hölgy dala Pitbull oldalán került bemutatása, hiszen Nayer-t a közkedvelt rapper fedezte fel. 2008 óta pedig többször dolgoztak már közösen. Persze a hölgyeménynek már nem ez lesz az első próbálkozása a zeni életben. De eddig nem igazán sikerült maradandót alkotni. A Suave (Kiss Me) címet viselő újdonsült felvétel mindenesetre elég slágergyanús lett.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier napi music slágergyanús engyus pitbull nayer mohombi suave kiss me pitbull nayer mohombi suave kiss me official music video pitbull nayer mohombi suave kiss me klippremier pitbull nayer mohombi suave kiss me új dal nayer sauve music videos zenei videók pitbull nayer

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr433348858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása