Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

X Factor '11 # 7. - Remek hangok

2011.10.15. 22:55 engyus

Legutóbb elmaradt az amerikai X Factor említése, ahol a Bootcamp dupla epizódjaira került sor. A szokásos menetrend szerint történt minden. Először csapatokban kellett helytállni a versenyzőknek, majd pedig egyedül kellett előadniuk egy dalt, sajátos formában. Szűkült a kör azt hiszem, de még így is azt kell mondjam, nagyon erős a mezőny. Remek énekhangok és karakterekkel van tele a műsor. A műsor, ami egy kicsit más, mint a brit változat, egy kicsit nagyobb, egy kicsit tengerentúli. És talán pont ez az amerikai hatás ront egy kicsit a show lényegéből. De majd meglátjuk. A fiatal Rachel Crow előadása azt hiszem mindent vitt. Sok emlékezetes produkció volt, de ez a magabiztos kislány tud valamit!

Angliában végre elérkeztünk az első Döntőhöz. Az első döntőhöz, ami telis tele volt elképesztő előadásokkal. Na jó! Ha nem is elképesztő, de hallgatható és szerethető felvételekkel. Van egy-két kiemelkedő személy, vannak nagyon jók, és rossz talán nincs is. Úgy látom az idei évadra jellemzővé vált, hogy ismert dalokat vonultatnak fel új köntösben. Zeneileg sokszor új formát kapnak a közkedvelt slágerek, amitől még változatosabb lesz a műsor. Sajnos egy olyan énekes esett ki, akiben jóval több volt, bár ember legyen a talpán, aki ennyi tehetséges ember közül tud választani, hiszen az első adásban rögtön négyen estek ki. Mindenesetre sajnálom Ameilia Lily-t. De nagy örömömre szolgál hogy Janet Devlin továbbra is versenyben van. A szombati döntőben a Coldplay, Fix You c. slágerét adta elő a tőle megszokott stílusban.

Az első élő show további dalait itt találjátok: The X Factor 2011 Live Show 1.

1 komment

Címkék: zene music x factor x faktor napi music slágergyanús engyus x factor 2011 x faktor 2011 hungary angol x factor janet devlin x factor x factor 11 7 remek hangok

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr653305942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása