Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Birdy - People Help The People

2011.10.06. 20:49 engyus

És már megint Birdy! Nem tagadom, hogy az egyik nagy kedvencemről van szó. De ezt már tudjátok! Szerintem mára már többen megkedveltétek ezt a tehetséges fiatal lányt! Birdy dalai egyre népszerűbbek, de a legkedveltebb még mindig Skinny Love című slágere, ami Birdy debütáló dala volt. Akik szeretik az énekesnő dalait, azoknak jó hír, hogy első albuma Birdy címen fog megjelenni november 7-én.

Az albumon természetesen megtalálható lesz a Skinny Love, a Shelter, a The A Team című dalok remekbeszabott feldolgozása is. Valamint Birdy első saját szerzeménye, a Without The World című felvétel is. Reméljük a közelmúltban bemutatott újabb Birdy-dal is helyet kap a korongon, a Cherry Ghost együttes People Help The People c. dalának feldolgozása. Igaz hogy ezúttal sem saját felvételről van szó, de Birdy valahogy olyan zseniálisan dolgozza fel ezeket a dalokat, hogy teljesen újjászületnek.

Most is egy elképesztően gyönyörű és megható dalt készített el ez a 15 éves lány. A megszokott zongorajáték, az egyszerű és természetes hangzás… Ezt is kötelező meghallgatni! Valamint a ma bemutatott videóklipet is nézzétek meg! A zenei videó ismét fekete fehérben készül el, ami még különlegesebbé teszi. Remek képi világ, remek felvételek egy kiváló dal mellé!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus birdy birdy people help the people birdy people help the people official music video birdy people help the people klippremier birdy people help the people videóklip birdy people help the people új dal birdy people help the people cherry ghost cover people help the people

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr713283724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása