Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Leona Lewis ft. Avicii - Collide

2011.08.26. 23:01 engyus

Csak ismételni tudom magamat: Van élet az X Factor után! Persze ez nem minden esetben igaz, de a szerencséseknél, akik persze tehetségesek is, ez így van. Ahogyan például Leona Lewis esetében is. A brit énekesnő 2006-ban elsöprő sikert aratva nyerte meg az akkor még csak gyerekcipőben járó X Factor  harmadik évadját. Simon Cowell kedvence és felfedezettje egy csapásra lett híres világszerte. Énekhangját a kezdetektől Whitney Houston és Mariah Carey hangjához hasonlították.

2007-ben jelent meg első, Spirit című albuma melyet 2009-ben az Echo követett. A két albumról olyan remek slágerekkel gazdagodhattunk, mint a Bleeding Love, a Happy, a Better In Time vagy az I Got You. Valamint számos olyan lassú balladát is megismerhettünk, amiben Leona igazán megtalálta magát. De a nagy sikerű Avatar főcímdalát, az I See You című felvételt se feledjük!

Leona a tavalyi évben megkezdte legújabb, harmadik nagylemezének munkálatait. Már akkor azt nyilatkozta, hogy az új dalok pörgősebbek, dinamikusabbak lesznek, valamint szakítanak a korábbi stílusokkal és egy kicsit a ma oly divatos elektronikus zene felé veszik az irányt. Úgy néz ki Leona tartja a szavát, hiszen a szeptember 4-én megjelenő Collide c. felvétel valóban megfelel az elhangzottaknak. Az újdonság a várhatóan november 28-án piacra kerülő, Glass Heart címet viselő stúdióalbum előfutáraként jelenik majd meg. A Collide egy svéd DJ, Avicii közreműködésével készült, melyben a brit, Penguin Cafe Orchestra nevű klasszikus zenét játszó együttes, Perpetuum Mobile című művének alapjai is hallhatóak. A dal szerintem igazán remek és hangulatos, még ha elsőre szokatlan is Leonától. Az Afrojack közreműködésével készült változat pedig azt hiszem még sok helyről visszaköszön majd. A dal klipje ma került bemutatásra. A videót Ethan Lader vezetésével július végén forgatták le egy Los Angelesi tengerparton. A dal jó, Leona gyönyörű, azt hiszem minden ok adott hogy megnézzük!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music leona lewis collide x factor napi music slágergyanús engyus leona lewis collide leona lewis collide official music video leona lewis collide klippremier leona lewis collide videoklip leona lewis collide avicii leona lewis collide afrojack leona lewis collide új dal leona lewis collide remix

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr823182928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása