Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Facebook történések

David Guetta ft. Taio Cruz & Ludacris - Little Bad Girl

2011.07.18. 18:34 engyus

A közelmúltban tért vissza a világhírű DJ, David Guetta. Legújabb albumának első kislemezét, a Flo Rida és Nicki Minaj közreműködésével készült Where Them Girls At  c. dalt májusban mutatta be. A felvétel zenei videója pedig a múlt hónapban debütálhatott. Nos Guetta nem várt sokat a következő slágergyanús felvételével, hiszen a napokban már be is mutatta legfrissebb dalát.

Ahogy az már köztudott, augusztus 26-án jelenik meg David Guetta ötödik nagylemez, a Nothing But The Beat című album. Az új korong dupla lemezes változatban lesz megvásárolható. Az első lemezen az újdonsült felvételek lesznek megtalálhatóak, olyan közreműködő előadókkal, mint Usher, Akon, Chris Brown, Ludacris vagy Taio Cruz. A második korongon pedig ugyanezen dalok, csak instrumentális változatban.

Június 27-én került bemutatásra David Guetta, Taio Cruz és Ludacris közös felvétele, a Little Bad Girl c. dal. A szokásos ütemekre épülő szerzemény számomra már kissé unalmasnak tűnik. De sokat dobott rajta a ma közkinccsé váló zenei videó, amiben David Guetta egy soha véget nem érő éjszakai buliban zenél. Bár azért ez a Föd visszaforgatás kicsit erős… :)

Szólj hozzá!

Címkék: zene music david guetta napi music slágergyanús engyus david guetta taio cruz ludacris little bad girl david guetta taio cruz ludacris little bad girl official music video david guetta taio cruz ludacris little bad girl klippremier david guetta taio cruz ludacris little bad girl videoklip little bad girl klip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr943077728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása